Evolution Gaming

December 25, 2021

Evolution debitirao Cash ili Crash Live Game Show

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Evolution Gaming može se pohvaliti ogromnim katalogom igara s 50+ igara do sada. A broj se nastavlja još više rasti nakon lansiranja Cash or Crasha 22. rujna 2021. To je jedinstvena igra uživo koja vodi igrače na toboganu u nebo s maksimalnom mogućnošću dobitka od 50.000x ulog. Zvuči uzbudljivo?

Evolution debitirao Cash ili Crash Live Game Show

Najvelikodušnija RTP stopa

Igrači su se navikli visoke stope RTP (Return to Player) kada igrate u kockarnici uživo. Pa, to nije slučaj s Cashom ili Crashom. Umjesto toga, ova igra ima zapanjujuće nizak RTP od 99,6%. Prema Evolution Gamingu, ovo je vjerojatno najizdašnija i najprikladnija igra koju možete pronaći u bilo kojem online casinu uživo.

Osim što je RTP važan, Cash or Crash nudi impresivan show uživo koji zahtijeva malo vještine za osvajanje. Igrači u igri pronalaze crvene i zelene kuglice s jedinstvenom zlatnom loptom. Također sadrži tablicu isplate u 20 koraka u stilu ljestvice koja vas vodi onoliko visoko koliko možete upravljati. Kao što se očekivalo, što više idete, to je veća isplata.

Zabava se nastavlja…

Djelitelj uživo izvlači jednu loptu. Ako nije crvena, igrač dobiva gotovinu. Nakon toga mogu povući cijeli iznos ili polovicu i nastaviti ciljati na najveću nagradu od 50.000x ulog. Zapamtite, igrači moraju podići gotovinu prije nego što se izvuče crvena lopta. Ako ne, dirigent će se srušiti, a oni će izgubiti rundu.

Što se tiče zlatne lopte, ona štiti igrače od sljedeće crvene lopte i povećava isplatu. I da, strategija tu ne prestaje. Ako je štit probijen ili je izvučena zelena kugla, igrači mogu isplatiti 50% svog dobitka i nastaviti s ostatkom. Naravno, možete i "Uzmi sve" i završiti igru.

U nastavku je kratak pregled loptica:

  • Zeleno: Pomičete se na ljestvici tablice isplata nakon što izvučete ovu loptu.
  • Crveni: Diram se sruši, izgubivši sve dobitke na ljestvici.
  • Zlato: Postoji samo jedna zlatna kugla. Štiti igrače od sljedeće crvene lopte. Također, povećava isplatu nakon sljedeće zlatne kuglice.

Kako igrati Evolution's Cash or Crash

Igranje Cash ili Crash prilično je jednostavno. Jedina velika odluka koju treba donijeti je uzeti sve, polovicu ili nastaviti igrati. Uz to, počnite s pokretanjem igre i odaberite iznos oklade koji želite staviti. Tablica isplata će se zatim pretvoriti u novčane iznose koje možete osvojiti dok napredujete na ljestvici.

Tada će lijepa djevojka izvući prvu loptu. Kao što je već rečeno, zelena lopta znači napredovanje za jedan korak na ljestvici. Ako je doista zelena, možete odabrati nastaviti s okladom kakva jest i dobiti još jednu loptu. Ili, uzmite polovicu svog dobitka, a ostatak prokockate na boju sljedeće lopte. Druga alternativa je bankovni dobitak i naplatiti dan.

Zapamtite, ljestve se srušavaju kada se izvuče 'opaka' crvena kugla i krug tu završava. Iz tog razloga, preporučljivo je ne riskirati više od 5% svog ukupnog proračuna. Druga strategija je "Take Half" ili "Take All" ako zlatna lopta još nije izvučena.

Službena izjava Evolutiona

Todd Haushalter, Evolutionov glavni proizvodni direktor, rekao je da će tvrtka ove godine objaviti više strategija i igara za donošenje odluka. Cilj je proširiti njihov doseg na novu i širu publiku.

Govoreći konkretno o Cashu ili Crashu, gospodin Haushalter je rekao da se ova igra uživo temelji na strategiji i vještini. Nastavio je da je ovo "najvelikodušnija" igra koju će igrači ikada vidjeti na mreži, i da ne sadrži te komplicirane sporedne oklade. Samo čisto iskustvo igranja!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire
2024-04-17

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire

Vijesti