GetSlots Recenzija igara djelitelja uživo - Withdrawals

GetSlotsResponsible Gambling
CASINORANK
8.38/10
BonusBonus $500 + 100 besplatnih vrtnji
6000+ igara
VIP programi
Kripto kockarnice
Struktura visokog bonusa
Pouzdan
Provjereno
Siguran
6000+ igara
VIP programi
Kripto kockarnice
Struktura visokog bonusa
GetSlots is not available in your country. Please try:
Withdrawals

Withdrawals

Igrači mogu podići svoj dobitak u nekoliko jednostavnih koraka. Sve što trebaju učiniti je otići do Blagajne i odabrati odjeljak Isplata. Odatle mogu odabrati način plaćanja koji žele koristiti i unijeti iznos koji žele podići. Vrlo je važno imati na umu da igrači moraju koristiti isti način plaćanja za isplate kao onaj koji su koristili za uplatu.

Visa je način plaćanja koji igrači mogu koristiti za podizanje sredstava sa svojih računa. Minimalni iznos koji mogu uplatiti je ograničen na 20 USD, a maksimalni iznos je ograničen na 4.000 USD. Vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada.

Interac je način plaćanja koji igrači mogu koristiti za podizanje sredstava sa svojih računa. Minimalni iznos koji mogu uplatiti je ograničen na 20 USD, a maksimalni iznos je ograničen na 4.000 USD. Vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada.

MasterCard je način plaćanja koji igrači mogu koristiti za podizanje sredstava sa svojih računa. Minimalni iznos koji mogu uplatiti je ograničen na 20 USD, a maksimalni iznos je ograničen na 4.000 USD. Vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada.

Maestro je način plaćanja koji igrači mogu koristiti za podizanje sredstava sa svojih računa. Minimalni iznos koji mogu uplatiti je ograničen na 20 USD, a maksimalni iznos je ograničen na 4.000 USD. Vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada.

ecoPayz je način plaćanja koji igrači mogu koristiti za podizanje sredstava sa svojih računa. Minimalni iznos koji mogu uplatiti je ograničen na 20 USD, a maksimalni iznos je ograničen na 4.000 USD. Vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada.

Bitcoin je način plaćanja koji igrači mogu koristiti za povlačenje sredstava sa svojih računa. Minimalni iznos koji mogu uplatiti je ograničen na BTC0,0002, a maksimalni iznos je ograničen na BTC1. Vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada.

Bitcoin Cash je način plaćanja koji igrači mogu koristiti za podizanje sredstava sa svojih računa. Minimalni iznos koji mogu uplatiti ograničen je na 0,001 BCH, a maksimalni iznos je ograničen na 10 BCH. Vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada.

Ethereum je način plaćanja koji igrači mogu koristiti za povlačenje sredstava sa svojih računa. Minimalni iznos koji mogu uplatiti ograničen je na ETH0,01, a maksimalni iznos je ograničen na ETH10. Vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada.

Litecoin je način plaćanja koji igrači mogu koristiti za povlačenje sredstava sa svojih računa. Minimalni iznos koji mogu uplatiti ograničen je na 0,01 LTC, a maksimalni na 100 LTC. Vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada.

Tether je način plaćanja koji igrači mogu koristiti za podizanje sredstava sa svojih računa. Minimalni iznos koji mogu uplatiti je ograničen na USDT0,0001, a maksimalni iznos je ograničen na USDT4,000. Vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada.

Doge Coin je način plaćanja koji igrači mogu koristiti za povlačenje sredstava sa svojih računa. Minimalni iznos koji mogu uplatiti ograničen je na DOG1, a maksimalni iznos je ograničen na DOG2.500.000. Vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada.

Instadebit je način plaćanja koji igrači mogu koristiti za podizanje sredstava sa svojih računa. Minimalni iznos koji mogu uplatiti je ograničen na 20 USD, a maksimalni iznos je ograničen na 4.000 USD. Vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada.

iDebit je način plaćanja koji igrači mogu koristiti za podizanje sredstava sa svojih računa. Minimalni iznos koji mogu uplatiti je ograničen na 20 USD, a maksimalni iznos je ograničen na 4.000 USD. Vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada.

Skrill je način plaćanja koji igrači mogu koristiti za povlačenje sredstava sa svojih računa. Minimalni iznos koji mogu uplatiti je ograničen na 20 USD, a maksimalni iznos je ograničen na 4.000 USD. Vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada.

Neteller je način plaćanja koji igrači mogu koristiti za podizanje sredstava sa svojih računa. Minimalni iznos koji mogu uplatiti je ograničen na 20 USD, a maksimalni iznos je ograničen na 4.000 USD. Vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada.

MasterCard nije dostupan u svim zemljama, a samo igrači koji žive u ovim zemljama mogu koristiti MasterCard kao način plaćanja za depozite i isplate: Andora, Austrija, Belgija, Cipar, Češka, Danska, Estonija, Francuska, Njemačka, Gibraltar, Grčka , Mađarska, Island, Irska, Italija, Luksemburg, Malta, Monako, Nizozemska, Norveška, San Marino, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska, Švicarska, Turska i UK.