Baccarat

September 12, 2019

Najbolje Baccarat varijante za online igrače

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Tražite stolnu igru s jednostavnim pravilima koja je lako slijediti? Tada je baccarat prava igra za sudjelovanje. Od svog izuma, igra je postala sve popularnija diljem svijeta, a većina kockarnica u Macauu ostvaruje više od 88% svog prihoda od baccarat.

Najbolje Baccarat varijante za online igrače

No igrači ne moraju putovati u Macau kako bi uživali u baccaratu, igre su dostupne online putem mobilnih i web preglednika. Igrači se također mogu pridružiti virtualnom timu igrača i sudjelovati u živim stolovima s različitim varijantama za istraživanje.

Ovdje su najbolje varijante baccarat za igrače.

Virtualni Baccarat stolovi

Virtualni baccarat stolovi igraju se na virtualnim stolovima, gdje igrači mogu birati različite opcije s malo izmijenjenim pravilima. Najčešća vrsta baccarat je Punto Banco ili Classic baccarat, a dostupna je u većini kockarnica. Neka kockarnica nude i Pro, Low i High Limit, i VIP baccarat za high rollers.

Drugi najčešći je Mini-Baccarat. Po jednostavnosti je sličan Classic Baccaratu, ali podržava niže granice klađenja. Igra se na cipelama sa šest i osam špilova. Rub kuće na kravatu je 14,44% za razliku od 14,36% na Punto Banco, a ima manji stol.

Varijante Baccarat za trgovca uživo

U kockarnicama uživo postoje razne varijante baccarat djelitelja uživo. To dokazuje da su igre iznimno popularne među online kockarima. Neke od glavnih varijanti uključuju:

Baccarat Squeeze

Ova varijanta je integrirana sa standardnim pravilima, ali postoji razlika u načinu na koji djelitelj otkriva karte. Uzbuđenje raste s povećanjem opklade.

Baccarat Control Squeeze

Ova varijanta baccarat omogućuje igračima da cijede karte. Podijele se licem prema dolje na staklenoj ploči, a igrači mogu digitalno prikazati svoju vrijednost. Iako igrači ne mogu vidjeti karte u potpunosti, ova značajka dodaje uzbuđenje igri. Djelitelj stišće podijeljene karte s rukom koja ima veće opklade.

Ostale varijante Baccarat s trgovcima uživo

Baccarat bez provizije

Ova varijanta uklanja 5% provizija koje većina kockarnica preuzima na dobitke Bankerove oklade. Međutim, ako dobiju ocjenu 6, zaradit će samo omjer od 0,5:1. Postoje mnoge sporedne oklade kao što su Super 6, Savršeni par i igrač, Par igrač i bankar i Banker Bonus.

Živi Dragon Tiger

Ovo je jedinstvenija verzija baccarat, gdje igrači dobivaju zmaja i tigra i pojedinačne karte, umjesto igrača i bunkera i dvije karte. Igra također nudi sporedne oklade, gdje se može predvidjeti hoće li se karte zmaja i tigra izjednačiti u rangu. Njihovo odijelo ne utječe na to.

Baccarat virtualne i varijante trgovaca uživo za igranje na mreži

Online baccarat casino igre postaju sve popularnije jer im se može pristupiti od kuće.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire
2024-04-17

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire

Vijesti