Baccarat

September 12, 2019

Najbolje Baccarat varijante za online igrače

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Tražite stolnu igru s jednostavnim pravilima koja je lako slijediti? Tada je baccarat prava igra za sudjelovanje. Od svog izuma, igra je postala sve popularnija diljem svijeta, a većina kockarnica u Macauu ostvaruje više od 88% svog prihoda od baccarat.

Najbolje Baccarat varijante za online igrače

No igrači ne moraju putovati u Macau kako bi uživali u baccaratu, igre su dostupne online putem mobilnih i web preglednika. Igrači se također mogu pridružiti virtualnom timu igrača i sudjelovati u živim stolovima s različitim varijantama za istraživanje.

Ovdje su najbolje varijante baccarat za igrače.

Virtualni Baccarat stolovi

Virtualni baccarat stolovi igraju se na virtualnim stolovima, gdje igrači mogu birati različite opcije s malo izmijenjenim pravilima. Najčešća vrsta baccarat je Punto Banco ili Classic baccarat, a dostupna je u većini kockarnica. Neka kockarnica nude i Pro, Low i High Limit, i VIP baccarat za high rollers.

Drugi najčešći je Mini-Baccarat. Po jednostavnosti je sličan Classic Baccaratu, ali podržava niže granice klađenja. Igra se na cipelama sa šest i osam špilova. Rub kuće na kravatu je 14,44% za razliku od 14,36% na Punto Banco, a ima manji stol.

Varijante Baccarat za trgovca uživo

U kockarnicama uživo postoje razne varijante baccarat djelitelja uživo. To dokazuje da su igre iznimno popularne među online kockarima. Neke od glavnih varijanti uključuju:

Baccarat Squeeze

Ova varijanta je integrirana sa standardnim pravilima, ali postoji razlika u načinu na koji djelitelj otkriva karte. Uzbuđenje raste s povećanjem opklade.

Baccarat Control Squeeze

Ova varijanta baccarat omogućuje igračima da cijede karte. Podijele se licem prema dolje na staklenoj ploči, a igrači mogu digitalno prikazati svoju vrijednost. Iako igrači ne mogu vidjeti karte u potpunosti, ova značajka dodaje uzbuđenje igri. Djelitelj stišće podijeljene karte s rukom koja ima veće opklade.

Ostale varijante Baccarat s trgovcima uživo

Baccarat bez provizije

Ova varijanta uklanja 5% provizija koje većina kockarnica preuzima na dobitke Bankerove oklade. Međutim, ako dobiju ocjenu 6, zaradit će samo omjer od 0,5:1. Postoje mnoge sporedne oklade kao što su Super 6, Savršeni par i igrač, Par igrač i bankar i Banker Bonus.

Živi Dragon Tiger

Ovo je jedinstvenija verzija baccarat, gdje igrači dobivaju zmaja i tigra i pojedinačne karte, umjesto igrača i bunkera i dvije karte. Igra također nudi sporedne oklade, gdje se može predvidjeti hoće li se karte zmaja i tigra izjednačiti u rangu. Njihovo odijelo ne utječe na to.

Baccarat virtualne i varijante trgovaca uživo za igranje na mreži

Online baccarat casino igre postaju sve popularnije jer im se može pristupiti od kuće.

Najnovije vijesti

Optimizirajte svoje zdravlje redovitom tjelovježbom
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravlje redovitom tjelovježbom

Vijesti