Craps

August 22, 2023

Uobičajene pogreške kockara Live Crapsa

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Craps uživo postao je uzbudljiv kamen temeljac u svijetu online kockarnica uživo, osvajajući igrače svojim dinamičnim igranjem i raznolikim opcijama klađenja. Unatoč svojoj popularnosti, igra može biti zastrašujuća, posebno za pridošlice. To je igra u kojoj razumijevanje nijansi i strategija može značajno utjecati na vaš uspjeh i užitak. Nažalost, uobičajene pogreške često ometaju iskustva igrača. Ovaj vodič ima za cilj rasvijetliti ove pogreške, pomažući i početnicima i iskusnim igračima da poboljšaju svoj pristup crapsu uživo u online postavkama.

Uobičajene pogreške kockara Live Crapsa

Jedan od najkritičnijih aspekata igranje kockanja uživo ima temeljito razumijevanje pravila igre i bezbroj dostupnih oklada. Uobičajene pogreške uključuju:

 • Ignoriranje vrsta oklada: Craps nudi razne oklade, svaka s različitim izgledima i isplatama. Nerazumijevanje toga može dovesti do propuštenih prilika ili loših izbora klađenja.
 • Nedostatak strategije: Važno je znati kada se kladiti, koliko kladiti i koje oklade izbjegavati. Na primjer, oklade 'Pass Line' i 'Don't Pass' imaju neke od najboljih koeficijenata, dok 'Proposition bets' obično imaju veću prednost kuće.
 • Neuspjeh u učenju od drugih: Promatranje iskusnijih igrača i djelitelja može pružiti dragocjene uvide, posebno u razumijevanju složenih oklada kao što su oklade na 'Odds' ili 'Come' oklade.

Loše upravljanje novčanim sredstvima

Učinkovito upravljanje bankrollom ključno je za uživanje i uspjeh u kockanju uživo. Uobičajene pogreške uključuju:

 • Klađenje bez ograničenja: Igranje bez postavljanja ograničenja za dobitke i gubitke može brzo iscrpiti vaš bankroll.
 • Nedosljedna veličina oklade: Različite veličine uloga bez jasne strategije mogu povećati rizik od značajnih gubitaka.
 • Igranje visokih uloga bez pripreme: Upuštanje u igre s visokim ulozima bez velikog iskustva ili budžeta može dovesti do brzih i znatnih gubitaka.

Dok sustavi klađenja mogu dodati strukturu vašem igranju, pretjerano oslanjanje na njih može biti štetno:

 • Lažan osjećaj sigurnosti: Nijedan sustav klađenja ne može jamčiti dobitke u crapsu, jer je to prvenstveno igra na sreću.
 • Zamke Martingale sustava: Sustavi poput Martingalea, gdje udvostručujete svoju okladu nakon gubitka, mogu dovesti do velikih financijskih gubitaka u kratkom razdoblju.
 • Ignoriranje tijeka igre: Čvrsto pridržavanje sustava klađenja može vas spriječiti u donošenju odluka na temelju stvarnog tijeka i trendova igre.

Ignoriranje pravila ponašanja za stolom

U svijetu online kockanja uživo, bonton igra značajnu ulogu u osiguravanju glatke i ugodne igre za sve uključene. Iako se dinamika može neznatno razlikovati od fizičke kockarnice, i dalje se primjenjuju određeni protokoli:

 • Poštujte djelitelja i druge igrače: Uvijek budite ljubazni, bilo da komunicirate putem chata ili glasa. Ponašanje bez poštovanja može poremetiti igru ​​i umanjiti iskustvo za druge.
 • Shvatite redoslijed: U crapsu uživo, važno je znati tko je na redu za bacanje ili ulog kako bi igra tekla besprijekorno.
 • Izbjegavajte smetnje: Zadržite fokus na igra uživo. Pretjerana multitasking ili kašnjenja u podizanju poteza mogu usporiti igru ​​za druge.

Uobičajena zamka u koju upadaju mnogi igrači live crapsa je pokušaj jurenja za gubicima. Ovaj pristup često dovodi do:

 • Nepotrebno povećavanje oklada: U pokušaju da brzo nadoknade gubitke, igrači mogu povećati svoje uloge, što može dovesti do još značajnijih gubitaka.
 • Odstupanje od strategije: Jurnjava za gubicima često rezultira odustajanjem od dobro promišljenih strategija u korist riskantnih oklada.
 • Emocionalno odlučivanje: Gubitak može biti frustrirajući i može dovesti do impulzivnih i nerazboritih odluka kada se radi o klađenju. Ova oslabljena prosudba potencijalno može rezultirati daljnjim gubicima.

Neuspješno klađenje na kvote

Jedna od najboljih oklada u crapsu, koju igrači često zanemaruju, je oklada na izglede. Neiskorištavanje ove mogućnosti može biti skupa pogreška:

 • Low House Edge: Oklade na tečajeve nemaju prednost kuće, što ih čini jednima od najpovoljnijih oklada u igri.
 • Maksimiziranje dobitaka: Stavljanje oklada na izglede u kombinaciji s okladama na prolaz ili ne prolaz može značajno povećati potencijalne dobitke.
 • Razumijevanje oklade: Odvojite vrijeme da shvatite kako funkcioniraju oklade na koeficijente i kako se mogu koristiti kao nadopuna vašoj cjelokupnoj strategiji klađenja.

Izbjegavanje ovih uobičajenih pogrešaka može uvelike poboljšati vaše craps iskustvo live dealer kasino platforme. Bilo da se radi o poštivanju pravila igre, mudrom upravljanju bankrollom, suzdržavanju od jurnjave za gubicima ili razumijevanju važnosti oklada na izglede, svaki aspekt igra ključnu ulogu u tome da vaše craps sesije uživo budu ugodnije i potencijalno isplativije. Upamtite, live craps nije samo igra na sreću već i igra strategije i discipline. Igrajte pametno, ostanite usredotočeni i, što je najvažnije, uživajte u uzbuđenju rolanja!

Prednosti i mane kockanja uživo na mreži

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire
2024-04-17

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire

Vijesti