Dragon Tiger

November 14, 2020

Najbolji savjeti za živog Dragon Tigera

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Dragon tiger uglavnom privlači azijske igrače u fizičkim kockarnicama, ali kada igraju u kockarnice uživo, igrači definitivno mogu uživati u akciji igre i djelitelju uživo. Dragon tiger se igra s normalnim špilom karata i obično ova igra koristi između 6 i 8 špilova. Igrači ne igraju protiv djelitelja. U osnovi, igrači će morati odabrati koji će vjerojatno dobiti kartu s najvećom vrijednošću. Samo jedna karta bit će podijeljena prostoru Zmaja i Tigru.

Najbolji savjeti za živog Dragon Tigera

Osnovna pravila i kako igrati

Ili se morate kladiti na Zmaja ili Tigra. Tada ćete morati pričekati da djelitelj stvarno stavi karte na stol, a obje će biti okrenute prema gore. Tijekom ovoga više neće biti radnji igra. Najviša karta je pobjednik. Međutim, u igri su 2 pravila. Svi asovi su niske karte i ako Zmaj i Tigar dobiju kartu iste vrijednosti, ruka je neriješena i kuća će uzeti polovicu svake stavljene opklade.

Koji su potezi koje igrači mogu napraviti

Što se tiče poteza igrača, onda su oni vrlo ograničeni kada igraju živog dragon tigra. Svoju okladu mogu podijeliti na Zmaja ili Tigra. Onaj tko ima karticu s najvećom vrijednošću bit će pobjednik i tada će se isplata izvršiti u skladu s tim.

Dostupna je i oklada za izjednačenje, gdje zmaj i tigar imaju istu vrijednost karte. Kada se to dogodi, isplata je 8:1. Međutim, ova oklada daje kasinu ogromnu prednost od 32,7% tako da je najbolje što možete učiniti je izbjeći ovu okladu.

Postoji mogućnost kladiti se na veliko i malo sa zmajevim tigrom i igrači će se kladiti na to hoće li zmaj ili prostor tigra biti Veliki (to znači više od 7) ili Mali (znači ispod 7). Ova oklada će biti izgubljena ako je vrijednost zapravo 7.

Oklade i strategije u odijelu

Postoji još jedna oklada koja se može staviti na igru i to se zove oklada na boju. Kod ove će oklada imati isplatu 3:1 ako se odabere ispravna boja. Igrači će odabrati mjesto zmaja ili tigra i morat će odabrati koja će biti boja karte koju će podijeliti djelitelj. Baš kao i druge vrste oklada u ovoj igri, djelitelj će ukloniti sve oklade ako se pojavi 7.

Postoji samo nekoliko strategija za ovu igru. Moguće je brojati karte, ali s obzirom na to da se u svakoj ruci koriste minimalne karte, to nije lako učiniti. Igrači imaju prednost ako gledaju casino s djeliteljima uživo u kojem koriste cipelu od 6 špilova, a to znači da ima manje karata, što zapravo čini mogućim brojanje karata i odabir ispravnih oklada za stolom.

Kada su u pitanju oklade na boju, igrači moraju paziti na boje koje su u igri za svaku ruku. Ako su se 3 od 4 boje pojavljivale češće od jedne, savršeno je vrijeme da se kladite na tu jednobojnu boju, što povećava mogućnost dobitka u ovoj okladi.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire
2024-04-17

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire

Vijesti