Live Immersive Roulette

Razvijen od strane Evolution Gaminga, imerzivni rulet je nedvojbeno jedna od najboljih opcija za ljubitelje stolnih igara. Nudi jedinstvenije i zabavnije iskustvo igranja igara uživo od mnogih igara na ruletu uživo.

Uobičajeno, live imerzivni rulet dolazi s više kutova kamere za isporuku videostreama visoke razlučivosti, bilježeći svu akciju kako bi se povećalo uzbuđenje igrača. Značajka usporenog snimanja je lijepa na dodir. Osigurava da kockari neće ništa propustiti, uključujući i pobjednički broj.

Rulet za uranjanje uživo ima najjednostavnije sučelje, što ga čini idealnim za nove i iskusne igrače. Sve dok netko želi izvrstan casino uživo, osiguran je fantastičan provod.

Opće informacijeKako igrati Evolution Gaming Live Immersive Roulette
Opće informacije

Opće informacije

Naziv dobavljača

Immersive rulet uživo

Pružatelj igara

Evolution Gaming

Vrsta igre

Rulet

Streaming iz

Latvija

Opće informacije
Kako igrati Evolution Gaming Live Immersive Roulette

Kako igrati Evolution Gaming Live Immersive Roulette

Igrači koji žele uživati igre uživo moraju naučiti kako ih igrati. Ako je netko već istraživao europski rulet, to će biti bez napora.

Igrači ruleta s impresivnim igrama uživo trebali bi staviti svoje oklade čim se na njihovim ekranima pojavi poruka koja ih upućuje da to učine. Tablica ove igre pomiče se bliže kako bi im ovo olakšalo. Sve što trebaju učiniti je kliknuti na gumbe koji se nalaze na područjima za klađenje kako bi položili oklade. Kada se na zaslonima igrača pojavi poruka "Oklade zatvorene", oni više ne mogu kladiti na ovu igru; stoga se imerzivni raspored stola za rulet pomiče unatrag.

Postoji nekoliko stvari koje igrači mogu učiniti kako bi poboljšali svoje impresivne sesije igranja ruleta. Jedan od njih je podešavanje zvuka i kvalitete videa na najbolji mogući. To je moguće putem stranice postavki igre. Amateri mogu istražiti odjeljak "Pomoć" kako bi otkrili značajke ove igre i razumjeli što se od njih očekuje, uključujući pravila koja treba slijediti.

Govoreći o pravilima, pogledajte ova impresivna pravila ruleta uživo za igrače.

Pravila imerzivnog ruleta uživo

Uživo imerzivni rulet dolazi s istim pravilima kao i druge europske igre ruleta koje nudi kockarnice uživo danas. Rulet kotačić ima trideset šest crvenih ili crnih džepova s brojevima. Tu je i nulti džep zelene boje za kuću. Uloga igrača je točno predvidjeti u koji će džep loptica pasti ili gdje će kotačić ruleta ostati nakon okretanja.

Uživo imerzivni djelitelj ruleta okreće kotač tek nakon što igrači daju svoje oklade. Pobjednici su sigurno napravili točna predviđanja—oni koji to ne čine uvijek su slobodni igrati više rundi kako bi okušali sreću u ovoj igri.

Igrači se moraju upoznati s okladama koje mogu staviti prije početka ove igre. Njihove glavne opcije su vanjske i unutarnje oklade.

Vanjske oklade su one koje se stavljaju na područja ispod numeriranih mjesta ili na njihove strane. S druge strane, unutarnje oklade se postavljaju na numerirano područje područja za klađenje. Uključuju oklade na liniju, oklade u kutu, izravne oklade, ulične oklade i oklade na split.

Kako igrati Evolution Gaming Live Immersive Roulette