Mješina

April 22, 2020

Savjeti i strategije kako pobijediti u Blackjacku svaki put

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Blackjack može biti zbunjujući za početnike i srednje igrače. Koristite ove savjete i strategije svaki put i izgledi za pobjedu će se poboljšati.

Savjeti i strategije kako pobijediti u Blackjacku svaki put

Znajte kada se predati

Predaja, koja je također poznata kao kasna predaja ili LS, moguća je samo kada netko još igra prve dvije karte koje su im bile podijeljene. Igrač se ne može predati kada uzme pogođenu kartu. Stoga je od vitalnog značaja razmišljati i izraditi strategiju kada igrate prve dvije karte.

Igrač se treba predati kada ima tvrdih 16, dok djelitelj ima 9, 10 ili asa. Ova teška 16, međutim, ne uključuje situaciju kada netko ima par osmica. Predaja u ovom scenariju najbolja je stvar koju možete učiniti jer dugoročno štedi novac.

Znajte kada u Split

Razdvajanje je sljedeći korak koji treba razmotriti. Da bi igrač mogao podijeliti, njegove prve dvije karte moraju biti par, ili dvije karte imaju vrijednost od 10 svaka, kao što je Jack ili King. Stoga je vrlo važno znati vrijednost karata.

Kada netko zna vrijednost svojih kartica i može reći tu vrijednost na prvi pogled, to im omogućuje uštedu na vremenu i mogu donositi pametne odluke. Uvijek treba dijeliti osmice i asove i nikada ne treba dijeliti 5 i 10. Ako razdvajanje nije moguće, treba prijeći na sljedeći korak.

Znajte kada udvostručiti

Sljedeći korak koji treba razmotriti kada igrate blackjack je hoćete li udvostručiti ili ne. Treba razmisliti o udvostručenju kada postoji velika vjerojatnost dobitka ruke. Neka kockarnica zabranjuju udvostručavanje u određenim prilikama, stoga je ključno da znate kada je udvostručenje dopušteno, a kada nije.

Igrač bi se trebao udvostručiti kada ima tvrdih 9, dok djelitelj ima 6 i 3. Treba se udvostručiti i kada ima tvrdih 10, ali samo kada djelitelj nema 10 ili asa. Drugi razlog za udvostručenje je kada netko ima mekih 13 ili 14.

Znajte kada udariti ili stati

Četvrta i posljednja opcija koju treba razmotriti nakon prolaska kroz gore navedene korake jest znati hoćete li udariti ili stati. Za osobu je ključno znati razliku između njih i kada koristiti jednu od njih u određenoj situaciji.

Igrač također treba pogoditi kada ima tvrdih 11 ili manje. Treba stajati kada djelitelj ima ili 4 - 6 dok oni imaju tvrdih 12. Igrač uvijek treba stajati kada ima tvrdih 17 ili više i također stajati kada ima mekih 19 ili više.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire
2024-04-17

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire

Vijesti