Najbolji Perfect Blackjack Kasino Uživo u 2023

Većina stola igre dolaze s različitim varijacijama, pa tako i mješina. Jedna od jedinstvenih igara je Perfect Blackjack, čija su načela privlačna igračima koji vole slijediti svoju intuiciju kako bi osvojili okladu Perfect Pairs. To je sporedna oklada, s potencijalnom isplatom 30:1, i razlikuje ovu verziju blackjacka uživo. Zabava počinje i prije nego što se izvuče prva karta. Pravila su slična ostalim varijantama blackjacka, ali prednost kuće kreće se od 0,35% do 0,44%. Uz dobru strategiju, intuiciju i sreću, svatko može igrati blackjack uživo na mreži i osvojiti vrijedne nagrade.

Kako igrati Perfect Blackjack: Perfect Blackjack PravilaKako pobijediti u Perfect Blackjacku: Perfect Blackjack strategija
Kako igrati Perfect Blackjack: Perfect Blackjack Pravila

Kako igrati Perfect Blackjack: Perfect Blackjack Pravila

Igrači počinju s dvije karte i mogu poduzeti jednu od ovih radnji:

Pogoditi; kada igrač zatraži drugu kartu

Stalak; igrač ne može birati dodatne karte. Zadržavaju zbroj i završavaju svoj red

Udvostručiti; igrač može povećati izvornu okladu za 100% i obećati da će ostati kada dobije dodatnu kartu

Podjela; kada prve dvije karte pri ruci nose istu vrijednost. Igrač ih dijeli u dvije ruke
Peta opcija (predaja) je dostupna u nekim slučajevima. Ovdje igrač odustaje od svoje ruke nakon početne oklade ako su šanse za pobjedu premale. Oni mogu zadržati 50% izvorne oklade umjesto da igraju kako bi izgubili cijelu okladu. Ostala pravila za savršeni Blackjack uključuju:

Nema uzimanja osiguranja/čak ni novca

Tamo gdje nema mjesta za dijeljenje, npr. 5s i 10s, ruka se smatra teškim zbrojem

Ograničenje ponovnog dijeljenja čini ruku teškim zbrojem, osim za asove

Kazna za korištenje pogrešne strategije je 2,3 puta veća od zauzimanja stava na mekim 17

Kako igrati Perfect Blackjack: Perfect Blackjack Pravila
Kako pobijediti u Perfect Blackjacku: Perfect Blackjack strategija

Kako pobijediti u Perfect Blackjacku: Perfect Blackjack strategija

Dvije su optimalne strategije za pobjedu s dva špila:

  • Bez zavirivanja i bez predaje
  • Udvostručenje na 9-11 i djelitelj nameće soft 17 pravila

Pametan igrač s tvrdim 9, 10, 11 ili parom 5 razmatra udvostručenje ako djelitelj drži 2-9. Jedina iznimka je kada igrač čvrsto drži 9 dok djelitelj drži 7, 8 ili 9. U ovom slučaju, najbolje je pogoditi. Preporučljivo je stajati svaki put kada igrač ima par 10-ki, mekih 9 i deset, te tvrdih 17+ bez obzira na to koji djelitelj drži. Stalak je najizvodljivija opcija za igrača s tvrdim 12-16 kada djelitelj ima 2-6. Ali postoji iznimka ako igrač ima tvrdih 12, a djelitelj 2 ili 3. Još jedna savršena prilika za stajati je soft 8 preko 2-8 od strane djelitelja. Slično, dobro je stajati s 9-9 kada djelitelj pokaže asa, 7 ili 10.

Pogodak je najbolji potez za igrača koji čvrsto drži 5-16, bez obzira što je u djeliteljevim rukama. Soft 3-7 zahtijeva pogodak bez obzira na kartu djelitelja. Drugi motivatori za igrača da pogodi uključuju parove 2, 3, 4, 5, 6, 7 i 8. Međutim, parovi 2 i 3 izuzeti su u ovoj strategiji ako djelitelj ima 4-7. Dakle, pravi potez je razdvajanje. Na isti način, igrač bi trebao podijeliti 8-8 i 9-9 kada djelitelj pokaže 10 ili asa. Asove uvijek treba podijeliti. Ali 6-6 i 7-7 mogu se podijeliti samo kada djelitelj ima asa ili 7-10.

Kako pobijediti u Perfect Blackjacku: Perfect Blackjack strategija

Pitanja

Sve što trebate znati o kockarnicama

Što se isplati oklada na savršeni par?

Perfect Pair je najposebnija oklada za online igranje blackjacka uživo. Postavlja se ispred bilo kojeg dijeljenja karata. U okladi Perfect Pair, igrači mogu uživati u tri razine isplate:

  • Mješoviti par (crveni i crni karton) plaća 5:1
  • Par u boji (2 karte slične boje) plaća se u omjeru 10:1
  • Dvije identične kartice plaćaju u omjeru 30:1