Online sustavi ruleta uživo

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
Fact CheckerClara McKenzieFact Checker
LocaliserLuka NovakLocaliser

Rulet uživo je možda najpoznatija igra u kasinu uživo jer pruža drugačiju razinu uzbuđenja. To je zato što igra nudi ono što igrači vole, a to je zabava. U današnje vrijeme Live Roulette doživljava procvat zbog izuzetno zabavne značajke djelitelja uživo i zbog sve veće popularnosti online kasina uživo.

Ako ne znate o ruletu uživo i njegovim sustavima, ne morate brinuti o tome. U ovom vodiču ćemo vam reći sve.

Online sustavi ruleta uživo

Sustav ruleta uživo

Sve dok igra ruleta postojao, ljudi su pokušali pobijediti (ili barem smanjiti vjerojatnost gubitka). Činjenica je da vam nijedna metoda na svijetu ne može obećati vjerojatnost dobitka od 100% ili bilo što približno tome. Međutim, došlo je do određenog napretka u pojednostavljivanju za online igrače ruleta.

Vrste sustava za rulet uživo

Prva stvar koju morate shvatiti je da sustav online ruleta ima potpuno nasumične rezultate. Ne postoji način da se predvidi ili utječe na koji će broj ili čak područje lopta stati. To znači da bilo koji tehnika klađenja na ruletu odaberete samo će povećati vaše izglede za pobjedu kada su izgledi već u vašu korist.

Iako je vrlo malo vjerojatna, ova se mogućnost pojavljuje. U igri postoji i nulto polje koje višestruko povećava igračev ulog, ali se pojavljuje daleko rjeđe.

Željeli bismo navesti i demonstrirati nekoliko metoda ruleta, tako da ih možete isprobati i pronaći one koje vam najbolje odgovaraju. Progresivne i neprogresivne tehnike ruleta dvije su primarne kategorije.

Progresivno klađenje

Progresivno klađenje se naziva win-win pristupom, budući da vam omogućuje da povisite svoje oklade nakon što ste izgubili jednu i dalje ostvarujete profit. Iako je ovo tehnički točno, svatko s osnovnim razumijevanjem matematike može shvatiti koliko biste novca trebali staviti na svoj račun.

Progresivno klađenje zahtijeva stavljanje sve većih uloga u slučaju gubitka i zadržavanje vaše izvorne oklade. Sljedeće su neke od najboljih strategija koje možete koristiti:

Posrtaljka

 • Ova tehnika ruleta je najčešći i možda najbolji sustav ruleta uživo, koji sugerira da svaki put kada izgubite morate udvostručiti svoj ulog.
 • Ako izgubite okladu na crno, morate također staviti svoj sljedeći veći ulog na crno.
 • Ako još jednom izgubite, udvostručite prethodni zbroj i nastavite sve dok konačno ne padne mrak.
 • Što se tiče prednosti ove taktike, možete vratiti sav novac koji ste izgubili u prethodnim okladama u jednom krugu.

Fibonacci

 • Svaki broj u Fibonaccijevom nizu je zbroj dva prije njega.
 • Svaki put dodajte posljednje dvije znamenke kako biste odredili nastavak niza.
 • Na ovaj način, igrač ipak može ostvariti dobit čak i ako ukupni broj izgubljenih oklada premašuje ukupan broj dobivenih oklada.

Obrnuti Martingale ili Paroli

 • Igrači odlučuju okrenuti tehniku Martingale ruleta naopako nakon razmatranja njezine mane.
 • Budući da sredstva mnogih kockara često ne mogu izdržati duge nizove gubitaka, odluka je bila udvostručiti ulog samo u slučaju pobjede.
 • Za ovu će taktiku također biti potrebna znatna sredstva.
 • Možete nastaviti igrati dok ne potrošite sav svoj bankroll ili dok ne dosegnete postavljeni limit potrošnje.

D'Alembert

 • Vaš ulog mora biti na crveno ili crno, baš kao kod Martingale i Inverse Martingale strategija.
 • Primarna razlika između njih je da se nakon gubitka iznos koji biste morali uložiti povećava za postavljeni iznos, a ne za dva.
 • Ovisno o svom budžetu, igrači pojedinačno odlučuju o ovom iznosu.
 • Savjetuje se da ne odaberete više od 1% cjelokupnog bankrolla; usprkos tome, 0,5% ili čak i manje bila bi sigurnija opcija.

Paroli sustav klađenja

Za početnike, nekoliko stručnjaka za kvote na ruletu predlaže Paroli metodu. To je zbog pozitivne prirode sustava, koja vas potiče da gradite na prethodnim uspjesima. Igrači Parolija u biti se oslanjaju na ideju da pobjede vode do više pobjeda. Slično tehnikama Martingalea, vaša će sreća odrediti vaše izglede da doživite pobjednički niz.

Recimo da se kladite u 10 dolara i uspijete. Ako sljedeći put osvojite okladu od 20 USD, tada ćete staviti okladu od 40 USD. Ako uspijete treći put, zadržite svoj dobitak i započnite novi niz oklada s ulogom od 10 USD.

Neprogresivno klađenje

Neprogresivna vrsta klađenja jedna je od ostalih uspješnih taktika ruleta. Kockari ne bi morali eksponencijalno ili za određenu količinu mijenjati svoje uloge, za razliku od progresivnih.

James Bond

Glavno načelo strategije Jamesa Bonda je da, kako biste povećali svoje šanse za pobjedu, morate pokriti 25 od 37 brojeva u polju. Iako skupo, moglo bi biti prilično isplativo. U skladu s dolje prikazanim vrijednostima, povećajte ili smanjite količine na sljedeći način:

 • 5 dolara na šest brojeva između 13 i 18 i 14 dolara na segmentu "19-36".
 • 1 dolar na 0.
 • Osvojit ćete 16 dolara ako se kladite na nulu, u usporedbi s 8 i 10 dolara ako se kladite na 19-36 i šest znamenki.

Klađenje na susjedne brojeve

Brojevi na ruletu raspoređuju se nasumično. Neka vas ne zavara koliko su ovi brojevi blizu. Brojevi su udaljeni onoliko koliko mogu biti na stvarnom kolutu ako se kuglica koja se okreće zaustavi na 2 dok je vaš ulog na 1. Umjesto toga, možete odabrati niz do 10 obližnjih brojeva i napraviti jednake oklade na svaki od njih.

Lijepa stvar kod ove strategije klađenja na ruletu je ta što se jednostavno morate držati redoslijeda koji ste odabrali. Nema krutih ograničenja kojih se treba pridržavati. Ovisno o tome koliko ste odvažni, svoj niz možete produžiti i suziti.

Romeosky tehnika ruleta

 • Ovaj pristup, jedan od kompliciranijih dostupnih, koristi 32 broja i 8 žetona u svakom krugu.
 • Igrači moraju odustati od pet znamenki.
 • Sa stopom pobjede od 86%, ova taktika nadmašuje ostale.

Vrste oklada u sustavu

Vrste okladaIsplata
Ravno gore35-1
Podjela17-1
Ulica11-1
Kutak8-1
Šest redaka5-1
Kolona/desetak2-1
Par/Nepar, Crveno/Crno, Nisko/Visoko1-1

Zaključak

Rulet uživo jedna je od najigranijih igara u online kockarnice uživo zbog mnogo različitih stvari. Među njima, najunikatnija je značajka djelitelja uživo. Oni igrači koji ne razumiju online sustav ruleta uživo trebali bi naučiti o dvije vrste oklada: progresivno klađenje i neprogresivno klađenje.

Ovo su glavne stvari koje trebate naučiti kako biste bolje upoznali sustav ruleta uživo. Sada možete još više uživati u igri!

Postoji li sustav ruleta uživo koji radi?

U usporedbi s drugim sustavima progresivnog ruleta poput Martingalea, Fibonaccijeva strategija jedna je od najsigurnijih oklada. Fibonaccijev niz ima potencijal rezultirati nekim pobjedama za vas.

Koji je najučinkovitiji sustav ruleta uživo?

S obzirom da je rulet igra na sreću, nijedna metoda ruleta ne može se smatrati najuspješnijom. Međutim, postoje neke situacije u kojima je korištenje jedne od prednosti.

Koji je najbolji sustav ruleta uživo?

Najbolji sustav ruleta uživo je Martingale sustav. Ovaj vam sustav omogućuje povrat gotovo svake oklade koju ste izgubili.

Prednosti i mane internetskog ruleta uživo

Prednosti i mane internetskog ruleta uživo

Popularnost kasina uživo raste zahvaljujući značajci djelitelja uživo. S tom značajkom možete igrati svoje omiljene igre, kao što je Live Roulette, uz novo iskustvo. Ako ne znate ništa o ruletu uživo, trebali biste pogledati naš potpuni vodič o stolovima za rulet uživo.

Razlike između ruleta uživo i online ruleta

Razlike između ruleta uživo i online ruleta

Rulet je jedna od najpopularnijih igara koja se igra u velikim razmjerima. Zbog toga postoje različite vrste ruleta. Među njima možete pronaći Live Dealer Roulette i Online Roulette. Možda vam neće biti jasno koje su razlike između njih i koju odabrati. 

Savjeti i trikovi za online rulet uživo

Savjeti i trikovi za online rulet uživo

Mnogi novi igrači pridružuju se online kockarnicama uživo kako bi igrali online rulet uživo. Ali oni ne znaju za neke isplative savjete. Dobitak na ruletu uživo nije tako kompliciran, jer se ova igra uglavnom temelji na sreći. Zato smo izradili ovaj vodič sa savjetima i trikovima za rulet uživo.

Vodič za online stol za rulet uživo

Vodič za online stol za rulet uživo

Postoje mnoge varijante ruleta, ali danas, određena varijacija poznata kao Live Roulette doživljava veliki porast popularnosti. Ako niste upoznati sa stolom za rulet uživo i kako ga igrati, onda o tome više ne morate brinuti.