Sve što ste ikada željeli znati o Live Dealer Games

Igre

2021-09-14

Katrin Becker

Kazina uživo postaju sve popularnija, omogućujući svojim klijentima savršen omjer između uzbuđenja kockarnice i dostupnosti online usluga.

Sve što ste ikada željeli znati o Live Dealer Games

Međutim, razumijevanje posebnosti industrije i praćenje kupaca` potražnja, neka najbolja online kasina nude igre s djeliteljima uživo. Te su usluge namijenjene poboljšanju iskustva igranja igara, čineći ga još životnijim uz očuvanje udobnosti i naprednih mogućnosti online igranja.

Danas najbolja online kockarnica uživo čini se da daje ton cijeloj industriji. Stoga je došlo vrijeme da pobliže pogledamo koncept igara s trgovcima uživo i pokušamo razumjeti njihov princip kao i perspektive za industriju igara.

Ideja dilera uživo u online kockarnicama

Princip je prilično jednostavan: djelitelj uživo ugošćuje igra za online kasino pretvarajući ga iz druge virtualne platforme u iskustvo igranja uživo. Kako bi pružili temeljito iskustvo, neka vrhunska kockarnica uživo organiziraju prijenos igre iz profesionalno organiziranog studija s naprednim osvjetljenjem, više kamera postavljenih pod različitim kutovima i vrhunskim mikrofonima. Štoviše, igrači dobivaju priliku izravno komunicirati s domaćinom putem tekstualnih ili glasovnih poruka ili čak video konferencija.

Tehnički, ova opcija je upravo ono što čini kockarnice uživo tako popularnim među modernim igračima. Na neki način, ovaj koncept je utjelovljenje Phygital-a (kompilacija između fizičkog i digitalnog iskustva) u modernoj industriji kasina. Uglavnom zbog toga, danasNa vrhunske kockarnice uživo gledaju se kao na budućnost cijele industrije.

Međutim, ovaj koncept i nije toliko inovativan. Prije trijumfalnog pojavljivanja na polju kockarnica uživo, uspješno je lansiran za lutrije, igre na kotačima i bingo. Danas industrija kasina uživo postaje sve konkurentnija, što pokazuje da koncept djelitelja uživo napreduje za blackjack, baccarat, rulet, poker s tri karte itd.

Štoviše, ne samo da pruža željeno iskustvo poput uživo igri, već je također podiže na potpuno novu razinu s dodatnim slojem opcije povjerenja, eliminirajući zloglasne generatore slučajnih brojeva koji su igrače do sada plašili od digitalnog iskustva. .

Završne misli

Trend prema globalnoj digitalizaciji koji je uvelike potaknut nedavnom pandemijom igara s trgovcima uživo COVID-19 postaje rješenje za cijelu industriju kazina. Omogućuje im da izbjegnu potrebu za ponovnim izumom kotača i skakanjem kroz petlje prilagođavajući se novoj stvarnosti i privlačeći igrače. Zapravo, budući da koncept kockarnica uživo na mreži već postoji neko vrijeme, pa čak i ima svoj autentičan razvoj, sve što industrija mora učiniti je primijeniti ga na širi raspon igara, nudeći igračima izbor.

U budućnosti, koncept može ponuditi mogućnosti prilagodbe, personalizirani pristup redovitim i VIP igračima, naprednije i impresivnije komunikacijske tehnologije ili usvajanje proširene stvarnosti i još mnogo toga.

Uzimajući u obzir koliko se brzo trend razvio u samo nekoliko godina i potražnju za iskustvom dilera uživo među igračima, razumno je pretpostaviti da će se ti razvoji dogoditi u vidljivoj budućnosti, mijenjajući sliku i perspektivu cjelokupnog offline i online kasina industrija.

Najnovije vijesti

Stakelogic Live uvodi Speed ​​Baccarat s bržim rundama igre
2023-09-28

Stakelogic Live uvodi Speed ​​Baccarat s bržim rundama igre

Vijesti