Belgian Gaming Commission

Belgijsko povjerenstvo za igre na sreću osnovano je 2011., dvije godine nakon što je parlament donio Zakon o igrama na sreću iz 1999. kojim je povjerenstvo osnovano. Primarna funkcija Komisije je regulirati industriju kockanja u Belgiji, i kockanje na zemlji i na internetu. Savjetovanje parlamenta i vlade o pitanjima kockanja.

  • Davanje dozvola za rad na sreću.

  • Praćenje kockarskih aktivnosti u pogledu poštivanja zakona.

    Belgijskom komisijom za igre na sreću predsjeda sudac i samostalno obavlja sve svoje dužnosti. Odbor također čine i drugi ključni predstavnici, među kojima su ključni predsjednik i predstavnici ministarstava pravosuđa, gospodarstva, financija, javnog zdravstva, unutarnjih poslova i nacionalne lutrije.

Belgian Gaming Commission
Kazina uživo s licencom Belgijske komisije za igre na srećuO licenci Belgijske komisije za igre na sreću
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kazina uživo s licencom Belgijske komisije za igre na sreću

Sve kockarnice uživo moraju dobiti licencu od Belgijske komisije za igre na sreću kako bi ponudile svoje usluge u Belgiji. Vlasnik licence izdaje različite dozvole ovisno o različitim čimbenicima kao što su vrste igara (npr. igre na sreću) koje se pružaju, regionalna pokrivenost i drugi.

Belgijska komisija za igre na sreću poznata je po zahtjevnim zahtjevima prije izdavanja licenci. Također prati licencirana kockarnica uživo kako bi se osiguralo da rade u skladu sa zakonom i pridržavaju se propisanih standarda. To su među glavnim razlozima licence su tako popularni, čak i među međunarodnim kockarnicama uživo. Ljubitelji također imaju puno više povjerenja u belgijske kockarnice uživo koje imaju licencu od onih s licencama za druge jurisdikcije.

Postoji nekoliko pravila o tome koji operateri kasina mogu dobiti licence od Belgijske komisije za igre na sreću. Za početak, operateri kasina moraju imati uspostavljene kopnene operacije unutar Belgije. Operateri također moraju dokazati svoju financijsku sposobnost za vođenje poslovanja kockanja prema postavljenim standardima. Nema ograničenja u pogledu nacionalnosti operatera. Komisija obično stavlja na crnu listu operatere kockarnica uživo koji ne dobiju licence, što kockarnicama otežava pružanje usluga kockanja - ilegalni operateri kockanja na mreži u zemlji riskiraju sudski progon.

O licenci Belgijske komisije za igre na sreću

Kao što je ranije spomenuto, operateri kockarnica uživo moraju ispuniti nekoliko zahtjeva kako bi dobili licence Belgijske komisije za igre na sreću. Za početak, operateri kockarnica uživo moraju dostaviti potvrdu o dobrom ponašanju i nemaju kazneni dosje kako bi podnijeli zahtjev za licencu. Također moraju dostaviti kopije svojih prijava poreza na dohodak, poreznih prijava tvrtki i drugih relevantnih dokumenata. Osim toga, operateri kasina također moraju dostaviti dokaz o financijskim sredstvima i otkriti identitet svih dioničara.

Nakon odobrenja prijave, operateri kasina moraju platiti nekoliko naknada, uključujući polog licence, naknadu za osnivanje i naknadu za lokalni poslužitelj, za obradu svojih licenci. Cijeli proces stjecanja licence obično traje tri do šest mjeseci. Trenutno komisija licencira više od 16.000 aktivnih kockarnica uživo.

Povjerenstvo može izreći administrativnu kaznu svakom nositelju dozvole koji krši zakon prema Zakonu o igrama na sreću. Kazne se mogu kretati od nešto tako blažih kao što je upozorenje do tako oštrih kao što je suspenzija ili prekid operacija kockanja operatera. To uključuje slučajeve u kojima državni odvjetnik nije procesuirao počinitelje. Belgijska komisija za igre na sreću također može blokirati igračima pristup bilo kojem licenciranom casinu uživo unutar Belgije. To se obično događa na zahtjev operatera kasina za igrače koji pokušavaju prevariti sustav.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak