Cagayan Economic Zone Authority

Cagayan Economic Zone Authority (CEZA) je organizacija zadužena za reguliranje i licenciranje operacija kockanja u regiji Cagayan. Tijelo uglavnom cilja operateri za online kockanje u Aziji. Zabranjuje Filipincima da kockanje na internetskim stranicama domaćin lokalno u regiji Cagayan. Tijelo radi svoj posao preko onoga što je poznato kao First Cagayan, organizacije zaslužne za rast azijskog krajolika za online igre.

Cagayan Economic Zone Authority
Vrste licenci koje izdaje CEZA
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Vrste licenci koje izdaje CEZA

CEZA ima zadatak licencirati razne vrste internetskog kockanja pored kockarskih igara. To uključuje sport, poker, bingo, lutriju i kockanje s karticama za struganje. CEZA izdaje tri vrste licenci, a to su:

  • Licenca za online kasino: Ovo je isključivo namijenjeno operaterima online kasina.
  • Licenca kladioničara: Ovo je namijenjeno samo kladionicama.
  • Puna licenca: Ovo je namijenjeno operaterima koji nude sve vrste online kockanja, uključujući kockarnice, keno, lutrije, sport, poker sobe itd.

Sigurnost

CEZA je jedno od najpopularnijih tijela za licenciranje na azijskom tržištu i ima puno za ponuditi u pogledu sigurnosti igrača. Tijelo ima stroga pravila licenciranja koja online kockarnice moraju ispuniti kada podnose zahtjev za licencu. Osim toga, tijelo redovito revidira kockarnice, a svako za koje se utvrdi da je prekršio pravila igre riskira gubitak licence.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak