Costa Rica Gambling License

Kostarika je jedna od onih zemalja koje tek trebaju uspostaviti regulatorno tijelo za kockanje. Prvo i najvažnije, zemlja nije donijela nikakav zakon koji bi regulirao kockanje u svojoj nadležnosti. Kao takav, ne postoje razlozi po kojima a tijelo za licenciranje kasina može se uspostaviti, iako to ni na koji način ne znači da je vlada Kostarike potpuno zatvorila vrata za formiranje takve vlasti. Stoga, tko zna hoće li zemlja razmotriti donošenje zakona o regulaciji kockanja u bliskoj budućnosti?

Postoje li kockarnice uživo u Kostariki?
Postoje li kockarnice uživo u Kostariki?

Postoje li kockarnice uživo u Kostariki?

Kostarika se može pohvaliti stotinama registriranih casino uživodjeluje unatoč nedostatku regulatornog tijela za kockanje. Sve što je potrebno operaterima je punomoć i statutarni dokumenti za osnivanje tvrtke. Bez licence za igre na sreću, zemlja je privlačno tržište za operatere kasina. Ipak, na građanima je da traže renomirane kockarnice u kojima mogu uživati u sigurnom kockanju.

Licenca za obradu podataka

Iako operateri kasina u Kostariki ne moraju dobiti nikakvu licencu, moraju imati licencu za obradu podataka. Podnositelj zahtjeva mora imati fizičku lokaciju u zemlji da bi se kvalificirao za ovu licencu.

Postoje li kockarnice uživo u Kostariki?