National Gambling Authority of France

Kockanje na mreži našlo se u francuskoj jurisdikciji prije otprilike 11 godina (točnije 2010.). To je bilo nakon donošenja tzv. francuskog zakona o kockanju, koji je također ustupio mjesto osnivanju Autorité de Régulation des Jeux en Ligne (ARJEL), čiji je mandat bio reguliranje industrije online kockanja u Francuska. Ovo tijelo se, međutim, sklopilo 2020. godine.

Na njegovo mjesto došao je Autorité Nationale des Jeux (ANJ), ili Nacionalno tijelo za kockanje Francuske, koje je sada (od 2021.) službeno tijelo koje regulira kockanje u zemlji. Međutim, za razliku od svog prethodnika, koji je kontrolirao samo 11% francuskog tržišta kockanja, ANJ svoju moć stavlja na ogromnih 78% tržišta kockanja u zemlji.

National Gambling Authority of France
Jesu li kasina s licencom ANJ sigurna?
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Jesu li kasina s licencom ANJ sigurna?

S obzirom da se značajan dio francuske odrasle populacije bavi kockanjem, trebalo je uspostaviti Nacionalnu upravu za kockanje Francuske. Sva kockarnica licencirana od strane ovog tijela moraju imati snažne mjere odgovornog kockanja. Kada su u pitanju osobni i financijski podaci, ovi kockarnice uživo moraju dokazati da su u skladu sa zakonima o privatnosti.

Kazina također moraju ponuditi pošteno igranje; organizacija ima nultu toleranciju na namještanje igre. S tako strogim protokolima, ANJ jamči francuskim igračima sigurnost i sigurnost u online kockarnicama. Kako robusno tijelo za licenciranje kasina!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak