Swedish Gambling Authority

Poput Malteška uprava za kockanje, Švedska uprava za igre na sreću (SGA) je organizacija koja regulira aktivnosti u vezi s kockanjem. Tijelo su osnovale švedske vlasti kako bi osigurale da tržište kockanja u zemlji bude pouzdano, sigurno i legalno. To znači da SGA regulira i licencira sve aktivnosti kockanja u Švedskoj. Organizacija djeluje pod kontrolom švedskog ministarstva financija.

Swedish Gambling Authority
Opseg licenciranjaKonačno
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Opseg licenciranja

SGA regulira i nudi licence za nekoliko platformi za kockanje, uključujući web stranice casina uživo, poker sobe, bingo dvorane, sportske kladionice i stranice lutrije, između ostalog. Tijelo provodi redovite provjere na svim platformama za kockanje, uključujući online kockarnice koje djeluju u Švedskoj, kako bi osiguralo da su u skladu sa zakonima i politikama o kockanju u zemlji.

Znati je li online kockarnica SGA-verificirana

Jedna nesretna stvar u vezi s SGA je da tek treba usvojiti automatsku provjeru. Tako da švedskim igračima ostaje jedna opcija; zakucavanje robne marke pod kojom djeluje online kasino.

Konačno

Švedska komisija za kockanje je tijelo za licenciranje kasina sa solidnim glasom. Međutim, činjenica da se vlast uglavnom usredotočuje na zaštitu švedskih igrača više nego međunarodnih igrača može biti pomalo zabrinjavajuća. Dakle, igrači koji igraju iz inozemstva mogu imati rezerve prema ovom tijelu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak