Swedish Gambling Authority

Poput Malteška uprava za kockanje, Švedska uprava za igre na sreću (SGA) je organizacija koja regulira aktivnosti u vezi s kockanjem. Tijelo su osnovale švedske vlasti kako bi osigurale da tržište kockanja u zemlji bude pouzdano, sigurno i legalno. To znači da SGA regulira i licencira sve aktivnosti kockanja u Švedskoj. Organizacija djeluje pod kontrolom švedskog ministarstva financija.

Swedish Gambling Authority
Opseg licenciranjaKonačno
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser
Opseg licenciranja

Opseg licenciranja

SGA regulira i nudi licence za nekoliko platformi za kockanje, uključujući web stranice casina uživo, poker sobe, bingo dvorane, sportske kladionice i stranice lutrije, između ostalog. Tijelo provodi redovite provjere na svim platformama za kockanje, uključujući online kockarnice koje djeluju u Švedskoj, kako bi osiguralo da su u skladu sa zakonima i politikama o kockanju u zemlji.

Znati je li online kockarnica SGA-verificirana

Jedna nesretna stvar u vezi s SGA je da tek treba usvojiti automatsku provjeru. Tako da švedskim igračima ostaje jedna opcija; zakucavanje robne marke pod kojom djeluje online kasino.

Opseg licenciranja
Konačno

Konačno

Švedska komisija za kockanje je tijelo za licenciranje kasina sa solidnim glasom. Međutim, činjenica da se vlast uglavnom usredotočuje na zaštitu švedskih igrača više nego međunarodnih igrača može biti pomalo zabrinjavajuća. Dakle, igrači koji igraju iz inozemstva mogu imati rezerve prema ovom tijelu.

Konačno