Igrajte poker uživo za više igrača danas - osvojite pravi novac

XPG-ov Live Multiplayer Poker izazvao je mnogo buke u industriji igara uživo zbog svojih izvanrednih značajki. Programeri, Xpro Gaming (XPG), ponudili su igračima pokera pravu poslasticu. U idealnom slučaju, to je redizajn varijante Texas Hold 'em pokera, koja ima mnogo mogućnosti prilagodbe koje operateri kasina uživo mogu koristiti kako bi razlikovali igru i uskladili je sa svojim brendovima.

Softver je prilagodljiv i dizajniran za podršku svim uređajima bez posebnih zahtjeva sustava, uključujući tablete i pametne telefone. Nudi značajku chata uživo, dva načina pregleda i povijest klađenja, među ostalim impresivnim značajkama.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kako igrati XPG-ov Live Multiplayer Poker

Igranje XPG Live Multiplayer pokera relativno je jednostavno i zabavno. Igrači prvo trebaju odabrati odgovarajući casino uživo koji nudi igru. Prilikom odabira, kupci također moraju uzeti u obzir opcije plaćanja, opcije korisničke podrške i pouzdanost, među ostalim čimbenicima. Ono što je najvažnije, igrači moraju uzeti u obzir jezik koji se koristi. Igra uključuje komunikaciju između igrača i djelitelja uživo te među igračima, što znači da jezična barijera može biti problem, posebno za igrače koji igraju u međunarodnim kockarnicama.

Igrači također moraju osigurati da ispunjavaju uvjete za igranje u kockarnici uživo s obzirom na dobna ograničenja i jurisdikciju. Mogu se prijaviti kod njih preferirano mjesto casina uživo, proces koji obično uključuje pružanje kontaktnih i identifikacijskih podataka. Igrači također moraju financirati svoje račune da bi počeli igrati XPG Live Multiplayer poker.

Pravila XPG-ovog live multiplayer pokera

Igrač mora odabrati i pridružiti se stolu uživo da bi počeo igrati. Broj dostupnih stolova obično varira među različitim kockarnicama uživo. Svaki stol također obično ima određeni iznos buy-ina. Igrači stoga moraju osigurati da imaju dovoljno sredstava na svom računu za buy-in za njihov omiljeni stol. Stol također mora imati otvor za spajanje.

Osnove

Poker uživo je prilično složena igra, koja zahtijeva određene vještine i strategije da bi postala uspješna. U osnovi, ideja igre je završiti s rukom najvišeg ranga. Međutim, igrači mogu pobijediti čak i s manjom rukom blefiranjem ili putem nekoliko drugih strategija. Poredak karata od najniže do najviše je visoka karta, par, dva para, tri vrste, straight, flush, full house, četiri vrste, straight flush i royal flush.

Rangiranje se temelji na igračevim kartama u kombinaciji s bilo kojom od tri zajedničke karte koje čine najbolju ruku. Zajedničke karte uključuju tri flop karte, jedan turn i jedan river. Međutim, igrači mogu napustiti igru prije nego što se otkriju sve zajedničke karte.

Kako igrati

Poker stol obično ima najviše osam igrača, ali neki operateri dopuštaju i do 14 igrača.

Igra počinje tako što djelitelj uživo dijeli dvije karte svakom igraču. Prvi igrač zatim postavlja prvu okladu, nazvanu small blind. Sljedeći igrač mora staviti veliki blind. Oklade se zatim nastavljaju oko stola, pri čemu svaki igrač ima mogućnost provjeriti, povisiti ili odustati.

Djelitelj uživo dijeli zajedničke karte, jednu po rundi dok se ne podijele svih pet zajedničkih karata ili dok svi igrači ne odustanu osim jedne. Preostali igrač ili igrač s najvišim rangom karata dobiva pot novac. Pot je zbroj svih uloga u toj rundi.

XPG-ove isplate pokera uživo za više igrača

XPG-ov Live Multiplayer Poker omogućuje minimalne oklade od 1 €. Tehnički, maksimalni ulog po igri varira za različite poker stolove, ali najveći mogući je 5000 €. Igra ima stopu povrata igraču (RTP) od 96,30%.
Igrači koji pobijede možda će se morati odvojiti od nekih dobitaka kao poreza. Međutim, pitanja o porezima često su određena lokalnim zakonima. Igrači također imaju mogućnost dati napojnicu živim djeliteljima u nekim slučajevima. Većina operatera u kockarnicama uživo obično nudi bonuse, koje igrači mogu iskoristiti kako bi povećali svoju banku.

Načini plačanja

Opcije načina plaćanja razlikuju se među različitim kockarnicama uživo. Većina kockarnica nudi najbolje metode depozita igračima pokera sa pravim novcem, uključujući:

  • Kartice
  • e-novčanici
  • Izravni bankovni transferi
  • Mobilni prijenosi novca

Mogućnosti povlačenja obično su ograničenije, što bi igrači trebali imati na umu kada biraju kockarnice uživo. Vrijeme obrade transakcije također se razlikuje među različitim kockarnicama uživo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak