Metode depozita

October 2, 2021

Mobilni načini plaćanja za vaše napredno iskustvo u casinu uživo

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Dok je tpopularnost online kockarnica uživo već neko vrijeme eksponencijalno raste, industrija je ubrzo shvatila da mora funkcionirati prema načelima i konceptima zajedničkim za cijeli online svijet.

Mobilni načini plaćanja za vaše napredno iskustvo u casinu uživo

Jedan od takvih primarnih koncepata je prilagodba za pametne telefone i online uređaje. Statistički, više od 80% korisnika pregledava svoje društvene mreže, internetske platforme kao i igra igrice na mobilnim uređajima.

Pogledate li portale za rangiranje, kockarnice uživo za mobitele bit će one koje će zauzeti top pozicije. Nije ni čudo što je pitanje brzog, učinkovitog, praktičnog i sigurnog online plaćanja za ta mobilna kockarnica uživo postalo ključno.

U ovom ćemo članku imati kratak pregled najpopularnijih i najvjerodostojnijih načina mobilnog plaćanja za online kockarnice uživo.

Apple Pay

S obzirom na popularnost iPhonea i drugih mobilnih Apple uređaja, Apple Pay mogao bi biti najaktivnije korišteno rješenje za mobilno plaćanje danas. Glavna prednost ove opcije je da u osnovi trebate jednom povezati svoju kreditno-debitnu karticu, bankovni račun ili bilo koji drugi način plaćanja, a novac će biti prebačen odmah.

Još jedna važna stvar je da Apple neprestano radi na svojim sigurnosnim protokolima, nudeći korisnicima opcije plaćanja Face ID-om, otiscima prstiju i brojnim drugim opcijama i kombinacijama koje plaćanje čine sigurnim i praktičnim u svakom slučaju.

Nije ni čudo, kada igrači postanu korisnici iOS-a, Apple Pay ostaje njihov primarni izbor dok koriste mobilne kockarnice uživo.

Samsung Pay

Postojanje Samsung Paya još je jedno poglavlje u beskrajnoj raspravi između dva mobilna diva.

Samsung Pay radi po istim principima kao i Apple Pay. To je još jedan razvoj koji dokazuje da su dvije tvrtke uglavnom blizanke i da svojim korisnicima nude identične usluge na različitim tablicama.

Samsung Pay je jednako popularan, pruža istu udobnost i razinu sigurnosti kao Apple Pay za Samsung korisnike. Međutim, ne tako mnogo mobilnih kasina uživo prihvaća Samsung Pay kao Apple Pay. Međutim, s obzirom na Samsungov tržišni udio i njegovu kompatibilnost sa svim android uređajima, situacija će se promijeniti u vidljivoj budućnosti.

MiFinity

Ova platforma za plaćanje jednako je atraktivna i popularna među korisnicima iOS-a i Androida. Njegova rastuća popularnost ponajviše se objašnjava činjenicom da ga sve više kockarnica uživo za mobitele prepoznaje, što ga čini jednako ugodnim za igrače iz oba "svemira"

Glavna prednost MiFinity-a je da, za razliku od većine e-novčanika koji postoje danas, pruža trenutne transakcije, čineći igranje igara u pokretu tako praktičnim kao što možda nikada prije nije bilo.

Zimpler

To je još jedan popularan e-novčanik koji prihvaćaju najpopularnije mobilne kockarnice uživo. Kao i svaka druga platforma ove vrste, omogućuje vam potpuni pristup vašim sredstvima 24/7 na vrhovima vaših prstiju. Pruža prilično učinkovit i praktičan sigurnosni sustav putem pojedinačnih SMS verifikacijskih kodova.

Uz sve svoje pogodnosti, Simpler ima jedno kritično ograničenje jer djeluje samo na području EU.

Plati-i-Plati

Nakon što imate račun u jednoj od kompatibilnih banaka u Švedskoj, Danskoj, Švedskoj ili Njemačkoj, možete uživati u uslugama platforme koja se obično naziva "PayPal za igrače"

Glavna prednost Pay-n-Pa je da rado djeluje kao posrednik, pomažući vam da izbjegnete potrebu upisivanja svojih podataka. Umjesto toga, Pay-n-Pay šalje sve potrebne informacije operateru, baš kao što bi to učinila poznata platforma za plaćanje.

Omogućuje vam trenutnu prijavu, pa čak i sigurno i glatko iskustvo igranja u takozvanim mobilnim kockarnicama bez registracije.

Najnovije vijesti

Optimizirajte svoje zdravlje redovitom tjelovježbom
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravlje redovitom tjelovježbom

Vijesti