Skrill

Skrill je moderan i pouzdan e-novčanik koji omogućuje igračima i korisnicima online kasina da vrše digitalna plaćanja na webu. Korisnici također mogu vršiti depozite ili isplate iz online kockarnica. Registracija se može brzo završiti. Međutim, postoje neke ozbiljne sigurnosne značajke.

Igrači također mogu uplatiti depozit sa svog bankovnog računa ili kreditne kartice. Sredstva se tada mogu koristiti za online transakcije. Skrill također korisnicima omogućuje kupnju i trgovinu kriptovalutama. Nekim korisnicima također nude prepaid debitnu karticu, a aplikacija je dostupna i korisnicima Skrilla. Ovaj način plaćanja je sveobuhvatan e-novčanik s mnogim izvrsnim značajkama.

Kako napraviti povlačenje sa Skrillom
Kako napraviti povlačenje sa Skrillom

Kako napraviti povlačenje sa Skrillom

Skrill je postao jedan od najpoželjnijih metode povlačenja na kockarnice uživo. Ljubitelji biraju ovaj popularni digitalni novčanik u odnosu na većinu alternativa zbog nevjerojatnih pogodnosti koje donosi na stol. Za početak, stvaranje Skrill računa je besplatno. Osim toga, ovaj sustav plaćanja je zaradio povjerenje milijuna korisnika diljem svijeta, zahvaljujući svojim vrhunskim sigurnosnim protokolima. Još jedna od njegovih glavnih prodajnih točaka je upotrebljivost.

Za uspješna povlačenja putem Skrilla u kockarnicama uživo, igrači moraju:

  • Posjetite stranicu plaćanja platforme za kockanje

  • Odaberite Skrill kao preferirani način isplate

  • Navedite potrebne podatke, uključujući konkretan iznos za isplatu

  • Potvrdite povlačenje

    Kao i mnogi e-novčanici, Skrill se može pohvaliti trenutnim vremenom obrade. Stoga bi se novac igrača u kockarnici uživo trebao odraziti na njihov bankovni račun odmah nakon što je isplata odobrena. Ali ako postoje kašnjenja sustava, to može potrajati nekoliko sekundi ili minuta.

    Neki igrači su se često pitali postoje li ograničenja povlačenja povezana s korištenjem Skrilla. Istina je da minimalni ili maksimalni iznos koji se može povući u danu, tjednu ili mjesecu određuju kockarnice s djeliteljima uživo koje odaberu. Čak i tako, ovaj iznos je obično između 10 i 10 000 USD dnevno.

Kako napraviti povlačenje sa Skrillom