10 kasina uživo koja koriste OKPay za sigurne depozite

Kada igrači zahtijevaju jednostavno rješenje za plaćanje koje funkcionira bilo gdje u svijetu, popularan izbor je OKPay. Ovo je multivalutni sustav, što ga čini idealnim za korištenje u online kockarnice uživo. Sva plaćanja se vrše jednostavnim unosom korisničkog imena i lozinke za sigurnu i sigurnu transakciju.

10 kasina uživo koja koriste OKPay za sigurne depozite
Što je OkPay?
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Što je OkPay?

OkPay je međunarodni pružatelj usluga e-novčanika i plaćanja koji je osnovan 2009. Tijekom godina proširio je svoju ponudu podržane opcije plaćanja. Sada nudi razne mogućnosti plaćanja.

Proces korištenja OkPaya je jednostavan. Prije svega, korisnik treba stvoriti OkPay račun i potvrditi ga. Da bi postao potpuno verificiran, korisnik mora učitati dokument kao što je putovnica ili vozačka dozvola kako bi potvrdio svoj identitet.

Nakon što je račun postavljen, novac se može uplatiti na OkPay elektronički novčanik putem brojnih izvora kao što su PayPal te kreditne i debitne kartice. Taj se novac zatim može koristiti u bilo kojem kockarnici uživo koji prihvaća OkPay kao način plaćanja.

OkPay je postao posebno popularan, te je napokon na svom online portalu podržao preko 20 valuta i sličan broj jezika.

Osim jednostavnosti korištenja, jedan od glavnih razloga njegove popularnosti su niske naknade koje naplaćuje. Ne naplaćuje nikakve naknade za depozit; prijenos novca između OkPay korisnika uključuje naknadu od 0,5% do maksimalno 2,99 USD, a naknade za isplatu iznose vrlo skromnih 1%

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak