10 kasina uživo koja koriste Q Card za sigurne depozite

Pogodnost online kockarnica jedan je od razloga zbog kojih je model kockanja tako brzo rastao tijekom posljednjih nekoliko godina. Online kockarnice omogućuju igračima da uživaju u svojim omiljenim igrama iz udobnosti doma, na radnom mjestu ili čak u pokretu. Izbijanje pandemije Coronavirusa također je učinilo ovaj model igranja idealnim. To je u potpunosti u skladu s mjerama zadržavanja koje zahtijevaju minimalan fizički kontakt.

Još jedna pogodnost online kockarnica je jednostavnost uplate depozita. Kreditne kartice su među najpopularnijim metodama depozita prihvaćenih u mnogim postojećim i nadolazećim online kockarnicama. Q kartica se pokazala posebno popularnom metodom depozita. Korištenje kartice i goleme prednosti u online kockarnicama raspravlja se u ovom članku.

O Q karticiNajbolja Q Card online kasina uživoUplata Q karticom u kasinima uživo
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

O Q kartici

Q-Card je tvrtka za izdavanje kreditnih kartica rođena na Novom Zelandu koja vlasnicima omogućuje do tri mjeseca plaćanja bez kamata. Može se koristiti i za kupnju u trgovini i za online kupnju.

Tvrtka posluje više od desetljeća. Surađuje s različitim tvrtkama diljem svijeta kako bi vlasnicima računa omogućili jednostavno plaćanje čak i kada im nedostaje gotovine. Ovo ga čini idealno za uplatu depozita u online kasinima, gdje igrači ponekad moraju obavljati transakcije u neparno doba dana.

Primjenjuje se godišnja naknada vlasnika računa od 50 USD. Nakon proteka tri mjeseca bez plaćanja zaračunava se kamata od 25,99% godišnje.

Vlasništvo

Q karticu osigurava Consumer Finance Limited, koja je članica Humm grupe tvrtki. Surađuje s metodama plaćanja kao što je MasterCard u svojim operacijama u različitim dijelovima svijeta.

Zainteresirani vlasnici kartice trebaju samo podnijeti online prijavu koja se lako i brzo ispunjava. Nakon što je zahtjev prihvaćen, vlasnici mogu nastaviti koristiti karticu za uplatu depozita u online kasinima koji prihvaćaju ovaj način plaćanja.

Najbolja Q Card online kasina uživo

Live casino je najnoviji razvoj u online casinima. Putem live streama, igrači se mogu uključiti u sesiju klađenja gotovo u stvarnom casinu gdje mogu vidjeti i komunicirati s djeliteljem i, povremeno, s drugim igračima. Uzbuđenje i brzina igara slični su onima u fizičkom kasinu.

Kao takvi, igrači trebaju brz način plaćanja. To osigurava da ne propuste nijednu rundu sesije kockanja. Q Card daje savršen odgovor na ovo.

Sve što igrač treba je prijaviti se na Q karticu prije početka sesije igranja i osigurati da je aktivna. Zatim, na web stranici kasina, igrač odabire Q karticu kao način plaćanja s padajućeg izbornika na 'Načini plaćanja'

Uplata Q karticom u kasinima uživo

Sljedeći korak je uplata. Kada se Q Card odabere tijekom polaganja, preusmjeravanje će uvijek odvesti igrača na stranicu za prijavu na Q Card odakle može dovršiti transakciju. Igrači koji koriste pouzdane osobne uređaje mogu spremiti svoju lozinku za Q karticu, tako da se ne moraju prijavljivati ​​tijekom svake transakcije.

Za izravan depozit u kockarnici uživo:

  • Igrač odabire Q karticu kao svoju preferiranu opciju plaćanja u odjeljku za pologe na web stranici kasina uživo.
  • Stranica preusmjerava na stranicu za prijavu na Q karticu s koje je transakcija dovršena.

Ograničenje depozita razlikuje se od jednog online kasina do drugog. Q kartica nema ograničenje sve dok nije dosegnuto uobičajeno ograničenje kartice.

Q Card Casina

Ova metoda plaćanja započela je na Novom Zelandu i tamo je još uvijek vrlo popularna. Kao takav, uobičajen je u online kasinima uživo koji imaju vezu s regijom. Međutim, njegova povezanost s MasterCardom dovela je do porasta njegove popularnosti i sada je prihvaćena u mnogim kockarnicama koja prihvaćaju MasterCard kao način polaganja.

Igrači mogu povezati svoj Q Card račun sa svojom bankom. To omogućuje da se plaćanja izvrše izravno nakon isteka razdoblja odgode od tri mjeseca. To je sjajan način da se izbjegnu kamate koje se nakupljaju nakon toga.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak