NetEnt

November 12, 2020

NetEnt lansira svoj prvi Baccarat uživo

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

NetEnt upravo je lansirao svoju prvu live baccarat igru, koja je definitivno poznata kao brzi proizvod koji ispunjava sve zahtjeve za svim novim igra varijante. Marke su razvile tri baccarat stolovi, dva koja se nalaze u njegovom fizičkom studiju i dodaju se njihovim igrama uživo blackjack i rulet.

NetEnt lansira svoj prvi Baccarat uživo

Drugi je dostupan kao samostalni stol koji koristi prednosti NetEntove chroma key tehnologije i svim svojim partnerima pruža rješenje koje se može odmah prilagoditi za vlastiti brend.

Mišljenje Andresa Rengifa

Izdavanje live baccarat omogućit će NetEntu da dosegne mnogo više i također novih igrača te podržati potrebe svojih partnera za inovativnim igrama koje privlače širu i raznolikiju publiku. Kao dio njihove strategije, baccarat će poboljšati mješina i rulet igre koje već imaju. To će svakako proširiti njihov otisak u sektoru.

Stolovi

Svi stolovi su objavljeni i svi imaju 2 različita kuta kamere kako bi imali najbolji pregled i mogli doseći neograničen broj igrača u bilo kojem trenutku, dodajući skalabilnost proizvoda.

Dodavanje ove igre slijedi nekoliko unapređenja proizvoda koje je NetEnt pokrenuo u posljednjih 18 mjeseci, kao što je razvoj svog Physical Studio-a što je značilo osiguravanje poslova s vodećim partnerima u oba Litva i Švedska.

Vrlo je moguće iskoristiti prednosti stolova jer je za njima zabavno igrati. Nevjerojatno ćete se zabaviti dok igrate na online kasina koji imaju NetE ntovu novu live baccarat, i možete biti sigurni da ćete se zaljubiti u igru. Osim visoke kvalitete, ova igra ima i fantastičan gameplay.

NetEnt traži veliki rast

NetEnt je jedan od najvećih brendova koji postoje online, a to se može vidjeti po njihovoj vrsti igara, njihovim poslovima s najboljim tvrtkama u ovoj industriji i još mnogo toga. NetEnt je već neko vrijeme u vrhu i definitivno se o ovom brendu može puno reći, posebice da je ovaj brend jedan od najboljih koji svoje usluge pruža online operaterima.

Bez obzira poznajete li industriju ili ne, vjerojatno ste čuli ime NetEnt, pa je prirodno da ovu marku poznajete od ranije, kao jedno od najvećih imena u svijetu. Tim koji stoji iza njega zasigurno radi besprijekoran posao sa svojim igrama i rješenjima, i zato su tako voljeni u cijelom svijetu.

NetEnt je snažan proizvođač

Ako želite igrati bilo koju od NetEntovih igara, onda samo da pronađete online kasino koji ima dostupne igre i bit će vam više nego drago isprobati njihove igre. Oni su visoke kvalitete i imaju nevjerojatnu igru. NetEnt uvijek razvija nove igre, tako da ćete moći igrati nove igre svih mjeseci ove marke. To je svakako vrlo povoljno za one koji traže nove igre.

Nema sumnje da je ovaj brend sposoban učiniti sve i zato je sposoban razviti tako nevjerojatne igre koje svi žele igrati. Definitivno je izvrstan programer i online kockarnice diljem svijeta žele njegove igre dostupne jer znaju da će dobiti više igrača.

Najnovije vijesti

Optimizirajte svoje zdravlje redovitom tjelovježbom
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravlje redovitom tjelovježbom

Vijesti