Vijesti

September 12, 2019

Činjenice koje treba znati o besplatnom klađenju Blackjack

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Free Bet Blackjack je vrlo cijenjena varijanta blackjacka. Predstavljena 2012., ova varijanta blackjacka nesumnjivo nije nova. Uspio se nositi s dinamikom uključenom u industriju online igara i činjenicom da je prednost kuće relativno veća od onoga što nude druge varijante blackjacka.

Činjenice koje treba znati o besplatnom klađenju Blackjack

Slična je originalnoj igri blackjacka, ali s nekim suptilnim razlikama. Jedna od glavnih karakteristika ove igre je da kuća plaća kada se igrač podijeli i udvostruči. To znači da igrači dobivaju priliku osvojiti do sedam bonusa, čime se povećavaju šanse za pobjedu uz male rizike.

Kako igrati Free Bet Blackjack

Besplatna oklada Blackjack podliježe standardnim pravilima blackjacka. Cilj igre je imati ruku bližu 21 od ruke djelitelja. Ako djelitelj pukne s 22, a igrač ima 21 ili manje, rezultat je guranje.

Kada igrač izvuče ruku od 21, djelitelj ima dvije mogućnosti da pritisne okladu. On može ili vezati igračevu ruku s 21 ili 22. U slučaju guranja, igrač može uzeti slobodne parove, koji često imaju marginalnu šansu da nagnu okladu u korist igrača.

Besplatne podjele

Igrači Free Bet Blackjacka trebali bi razumjeti kada igrati besplatni split i što to znači za njihove šanse za pobjedu ovdje. U idealnom slučaju, parovi za blackjack mogu se podijeliti samo tri puta u četiri ruke. Ovdje je kvaka, igračima je dopušteno podijeliti sve parove očekujući karte vrijednosti 10, J, Q i K.

Prilikom postavljanja besplatnog split-a, od igrača se ne očekuje dodatno ulaganje. Djelitelj će, zauzvrat, staviti besplatnu okladu "Lammer" osim igračeve izvorne oklade koja označava besplatni dio. Za dobitne ruke, gumb "besplatna oklada" zamjenjuje se pravim žetonima koji su jednake vrijednosti izvornoj okladi.

Besplatni dvostruki padovi

Besplatni dupli padovi dostupni su samo rukama s 9, 10 i 11 koje ne uključuju asa. Vrijedi napomenuti da ovo pravilo vrijedi i prije i nakon razdvajanja. Također, primjenjiv je samo na prve dvije karte koje su podijeljene igraču.

Kod besplatnih parova, igračeva početna oklada se podudara s "besplatnom okladom". Kada djelitelj pobijedi, igrač gubi samo svoju originalnu okladu. Ako igrač pobijedi, prima dobitke jednake dvostrukoj njihovoj okladi. Ali ako ruka rezultira guranjem, igrač dobiva samo svoju originalnu okladu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Ovladavanje umijećem treće karte u Baccaratu: Opsežan vodič
2024-04-03

Ovladavanje umijećem treće karte u Baccaratu: Opsežan vodič

Vijesti