Vijesti

September 29, 2020

Blackjack strategija uživo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Blackjack je nedvojbeno poznat kao jedna od popularnijih aktivnosti na globalnoj razini i ona u kojoj vještina čini svu razliku. Unatoč tome što su omiljeni navijači, mnogi igrači nisu upoznati s procedurama i propisima igre. S tim u vezi, strategija live blackjacka izrađena je kako bi zadovoljila igrače koji još uvijek uče osnove igre. Postoji utvrđen matematički način igranja i osvajanja live blackjacka online. Kada se koristi na odgovarajući način, ova osnovna strategija smanjuje prednost kuće i povećava šanse za pobjedu u igri. Blackjack strategija uživo daje igrače vještinama kako igrati svaku ruku. Evo nekoliko strategija za blackjack uživo.

Blackjack strategija uživo

Udari ili Stani

U online blackjacku uživo najkritičnija odluka koju igrač može donijeti je kada će udariti ili stati. Izraz "pogoditi" odnosi se na traženje druge karte za dodavanje u tekuću ruku. Ako igrač ima veću vjerojatnost da postigne ruku jednaku ili bližu 21, može zatražiti pogodak. Međutim, "stajanje" znači da će igrači ostati s kartama pri ruci. Ako djeliteljeva ruka počiva na 10, J ili Q, igrači će "stajati" ako imaju 17 ili više. Kada je djeliteljeva karta 7, 8 ili 9, tada 10 i 11 nude igračima veliku šansu da dobiju 20 ili 21.

Udvostručavanje

Dvostruki pristup omogućuje igračima da udvostruče iznos opklade za jednu kartu. Udvostručenje je opcija kojom bi sudionici ostvarili dvostruko veći profit. U online blackjacku uživo, kockarnice daju igračima slobodu udvostručavanja na bilo koje dvije karte. Igrač uvijek treba udvostručiti 11 naspram djeliteljevih 10. U igri s više špilova koja zahtijeva od djelitelja da stoji na mekom 17, igrač bi trebao pogoditi djeliteljevog asa. Online djelitelj blackjacka uživo samo podsjeća igrača na osnovna pravila. Razumijevanje grafikona strategije ključno je za uspjeh.

Split parovi i predaja

Sudionici uvijek trebaju podijeliti asove i par osmica. To je zato što će asovi omogućiti značajne pobjede za igrača, dok osmice omogućuju igračima da osvoje više novca ili smanje svoje gubitke. Ova opcija je moguća kada su prve dvije karte u paru. S druge strane, predaja se može predložiti kada igrač ima ukupno 16 ruku, a karta djelitelja uživo blackjacka 9, 10 ili As. U kockarnicama koje nude ovu opciju, igrač se treba predati na prve dvije karte. U idealnom slučaju, povrat je 50% početne opklade.

Osnovne strategije Blackjacka uživo: Kako povećati dobitke

Iskusni igrači stječu konkurentsku prednost dok igraju live blackjack online. Igrači bi trebali naučiti i zapamtiti grafikon strategije blackjacka.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire
2024-04-17

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire

Vijesti