Vijesti

October 27, 2023

Budućnost dodatne opreme za mobilne telefone: VR oprema, kompleti s hologramom i baterije na dodir

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Svijet dodatne opreme za mobilne telefone prešao je dug put od dana divovskih cigli. Od žičnih slušalica do zaštitnih futrola, vidjeli smo kako raste i pada popularnost raznih dodataka. Ali što možemo očekivati ​​u budućnosti?

Budućnost dodatne opreme za mobilne telefone: VR oprema, kompleti s hologramom i baterije na dodir

VR oprema

Virtualna stvarnost (VR) jedan je od najiščekivanijih tehnoloških dostignuća. Iako je trenutna VR oprema veća i skuplja, programeri aplikacija pokazuju interes da je učine pristupačnijom. Mediji, uključujući TV, filmove i online igranje, već prihvaćaju VR. Interaktivna priroda igara čini ih idealnim za preuređenje VR-a. Uz dostupnost djelitelja uživo i funkcija chata, online stolovi za rulet već su korak dalje od VR-a. Sasvim je prirodno da bi VR mogao postati nezaobilazan dodatak u budućnosti.

Kompleti holograma

Holografski prikazi mogu zvučati kao nešto iz znanstvene fantastike, ali oni su bliži nego što mislite. Tehnologija ima za cilj stvaranje 3D oblika svjetlosti, čak i prikaz ljudskih figura koje se potpuno kreću. Dok su trenutni primjeri razrađeni i zahtijevaju puno priprema, napredak se ostvaruje. Godine 2017. Verizon i Korea Telecom uspješno su proveli holografski poziv. Kako tehnološka industrija nastavlja poboljšavati i minijaturizirati tehnologiju, hologramski pozivi mogli bi postati stvarnost u budućnosti.

Dodirnite Baterije

Iako još uvijek u dalekoj budućnosti, baterije na dodir područje su istraživanja za nekoliko velikih tvrtki. Koncept uključuje punjenje telefona pomoću ljudske bioelektrične energije jednostavnim držanjem uređaja između palca i prsta. Dok se o bioelektričnosti raspravljalo stoljećima, nedavni napredak u znanosti učinio ju je temom interesa. Međutim, vjerojatno će proći desetljeća da ova tehnologija postane komercijalno održiva.

Zaključno, budućnost dodatne opreme za mobilne telefone ima uzbudljive mogućnosti. VR oprema, kompleti s hologramima i baterije za dodir samo su djelić onoga što bi moglo postati dodatak koji morate imati. Kako se tehnologija nastavlja razvijati, možemo samo čekati i vidjeti kakva nam budućnost donosi iznenađenja.

About the author
Nathan Williams
Nathan Williams

Nathan "KiwiKing" Williams donosi dašak Kiwi stila u globalnu live casino arenu. Spajajući svoj analitički um sa zaraznom strašću za igrom, on stvara sadržaj koji vodi, informira i zabavlja.

Send email
More posts by Nathan Williams

Najnovije vijesti

6 uobičajenih pogrešaka koje treba izbjegavati dok igrate Blackjack uživo
2023-11-07

6 uobičajenih pogrešaka koje treba izbjegavati dok igrate Blackjack uživo

Vijesti