Vijesti

March 17, 2021

Danska mjesta za klađenje ostaju zatvorena do 5. travnja

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

2020. je definitivno bila godina za zaborav. Osim gubitka voljenih osoba, poduzeća su se raspala, a većina zaposlenika i vlasnika poduzeća je propala. Ipak, jedno od najpogođenijih područja bila je Danska. Kao i druge vlade širom svijeta, danska vlada uvela je mjere suzbijanja Covid-19.

Danska mjesta za klađenje ostaju zatvorena do 5. travnja

U prosincu 2020. sva mjesta za kockanje na zemlji privremeno su zatvorena prema vladinoj direktivi. Prema propisima, zemaljska mjesta za kockanje u zemlji u svih 38 općina ostala su zatvorena do 3. siječnja 2021. Međutim, to je produženo do 28. veljače 2021., a primarni cilj ostaje otvoren početkom 2021. godine.

Zanimljivo je da je objava stigla u vrijeme kada je Spillemyndighenden (Danska uprava za kockanje) već licencirala nova obična kockarnica, kao i kockarnice na brodu. Ova vježba započela je u listopadu 2020. i trebala se završiti krajem siječnja 2021.

Najnovije ažuriranje

Nažalost za sve, broj slučajeva Covid-19 u Danskoj ostao je veći do kraja veljače. Vrijedi napomenuti da je varijanta B117 najrašireniji oblik Covid-19 u Danskoj. Kaže se da je ova varijanta zaraznija.

Kako bi spriječili daljnje širenje, čak i dok vlada počinje cijepljenje, Danska uprava za zdravstvo i lijekove rekla je da će dvorane za igre, kockarnice i restorani ostati zatvoreni do 5. travnja.

Vlada je također najavila da će određene dobne skupine izvještavati institucije za učenje u odabranim regijama. Nažalost, ograničenja putovanja ostaju do početka sljedećeg mjeseca.

Što se događa u Engleskoj?

Engleska je jedna od najteže pogođenih zemalja Covid-19. Stoga je sasvim logično da vlada ima stroge mjere suzbijanja Covid-19. Sva kockarska mjesta u zemlji zatvorena su od 5. siječnja, na početku trećeg zatvaranja.

Prema vladinom planu gospodarskog ponovnog otvaranja, engleske kladionice neće se ponovno otvoriti do 12. travnja. Kazina, bingo dvorane i centri za igre za odrasle slijedit će taj primjer 17. svibnja, treće faze plana ponovnog otvaranja.

Međutim, britanski premijer Boris Johnson rekao je da će faze ponovnog otvaranja ovisiti o prikupljenim informacijama o širenju virusa. Dodao je da će između svake faze ponovnog otvaranja biti najmanje pet tjedana. To znači da će pomicanje ranijeg koraka zauzvrat utjecati na sljedeći korak.

Kao što se i očekivalo, BGC (Vijeće za klađenje i igre na sreću) pozvao je vladu da ponovno otvori kockarnice i kladionice s drugim maloprodajnim trgovinama koje nisu bitne. Tvrde da su kladionice i kockarnice izvan svake razumne sumnje dokazale da imaju najbolje u klasi anti-Covid mjere za zaštitu igrača i osoblja.

Kao odgovor, Boris Johnson je rekao da je plan ponovnog otvaranja "jednosmjerna cesta". Glavni cilj je potpuno ukinuti ograničenja bez ponovnog uvođenja. Također, premijer je rekao da vlada blisko surađuje s Walesom, Škotskom i Sjevernom Irskom na ukidanju mjera.

Budućnost industrije igara

Kao što je već rečeno, industrija kockanja mnogo je pretrpjela od Covid-19. A moglo bi se čak i pogoršati jer vlasti diljem svijeta otkrivaju nove sojeve koji su opasniji i brže se šire.

Srećom, postoji tračak nade nakon uvođenja cjepiva protiv Covid-19. Ali čak i kao takve, vlade nastavljaju primjenjivati mjere suzbijanja kao što su zatvaranje i socijalno distanciranje.

U međuvremenu, možete se kladiti sigurno iz udobnosti svog doma koristeći online kockarnice i sportske kladionice. Stručnjaci čak kažu da je to budućnost kockanja.

Na primjer, online kockarnice uživo omogućuju igračima da uživaju bilo gdje i bilo kada. Dolaze sa sobama za djelitelje uživo u kojima igrači mogu upoznati krupijee iz stvarnog života i druge igrače sa svih strana svijeta.

Ne zaboravite se kockati u reguliranom online kockarnici radi sigurnosti vaših sredstava i osobnih podataka. Sve u svemu, budućnost industrije kockanja je sigurna.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Ovladavanje upravljanjem bankrollom: Vaša ulaznica da pobijedite prednost kuće
2024-03-21

Ovladavanje upravljanjem bankrollom: Vaša ulaznica da pobijedite prednost kuće

Vijesti