Vijesti

July 8, 2021

Evolution konačno debitira Gonzo's Treasure Hunt

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kredit gdje dospijeva; Evolucija je majstor inovacija u svijetu casina uživo. Nakon mjeseci zadirkivanja i obećanja, tvrtka je konačno objavila 9. lipnja 2021. da će Gonzo's Treasure Hunt krenuti uživo.

Evolution konačno debitira Gonzo's Treasure Hunt

Ova revolucionarna igra prva je takve vrste koja miješa značajke igranja casino uživo i online slotovima, s načinom VR (Virtual Reality) koji nudi potpuno novu dimenziju igre. Dakle, jeste li spremni za akciju?

Višesmjerno iskustvo casina uživo

Prije svega, igra sadrži svu zabavu i intrige Gonzo's Quest video slot koji je NetEnt objavio 2013. godine. U obnovljenoj igri uživo, igrači će pomoći Gonzu da završi još jednu misiju. Ali ovaj put ćete imati voditelja igre uživo koji će vas voditi kroz igru. Igra je prva Evolutionova igra koja koristi NetEnt IP nakon što je kupila marku krajem prošle godine.

U igrici, igrači će imati zadatak otkriti skrivena blaga unutar divovskog zida od 70 kamena. Ali to je samo vrh. U najnovijoj verziji najpoznatiji svjetski avanturist, Gonzo, oživljava kao VR lik i pridružuje se igračima i voditelju uživo u potrazi za blagom. Kao što je rečeno, možete koristiti VR slušalice za uživanje u impresivnom iskustvu uživo kao nikada prije.

Kako igrati Gonzo's Treasure Hunt

Prije svega, igrači moraju odlučiti koje kamenje žele skupiti u ogromnom zidu. Na mreži za klađenje birat ćete između šest kamenčića različitih boja, pri čemu je svaki kamen povezan s vrijednošću isplate. Isplate su 1x, 2x, 4x, 8x, 20x i 65x početni ulog. Kao i obično, manje je vjerojatno da će se pronaći množitelji veće vrijednosti.

Zatim ćete nastaviti s odabirom odabira za kupnju. Igrači kupuju najviše 20 pikova za svaki krug igre. Sa svakim odabirom možete odabrati jedan kamen tijekom igre. Dakle, što više tipova kupite, veće su vam šanse da pronađete pravi kamen. Ali ipak, ovo ima svoju cijenu.

Na primjer, možete se kladiti 20 dolara da pronađete 4x kamen na zidu u pet odabira. To bi značilo da trebate bankroll od 100$ (20$ x 5). Stoga, odmah prije igranja ove igre nabavite svoj bankroll.

Značajka ispuštanja nagrada

Gonzo's Quest Treasure Hunt ne odnosi se samo na zabavu i VR emisije. Ovdje značajka ispuštanja nagrada može povećati dobitke do 20 000x od pojedinačnog kamena. Čim Gonzo okrene zlatni ključ, dodaju se dodatne isplate. U ovom trenutku vidjet ćete bonus nagrade na vrhu zida, koje se mogu spustiti do nasumično odabranog kamena ako postoji otvor u donjem redu.

Ako se to dogodi, može se dogoditi jedna od sljedećih stvari:

  • Bonus nagrade će svaki put povećati vrijednost skrivenog kamena između 3 i 100.

  • Mogu se pojaviti množitelji od 2x do 10x, povećavajući sve vidljive vrijednosti zida.

  • Može se pojaviti ikona ponovnog ispuštanja koja će pokrenuti novi krug ispuštanja nagrada. To dodaje dodatno uzbuđenje i priliku za povećanje vrijednosti nagrade.

Komentari iz Evolutiona

Prema Toddu Haushalteru, direktoru za proizvode u Evolutionu, ovo je prvi proizvod tvrtke koji kombinira najbolje od Evolutiona i NetEnta. Rekao je da je tvrtka uzbuđena zbog partnerstva s nevjerojatnim inovativnim osobljem NetEnta od akvizicije.

U međuvremenu, Haushalter je dodao da je predstavljanje najpoznatijeg lika online automata svojim igračima u kockarnicama uživo samo početak. Nastavlja da je igra prva ikad koja igračima daje potpunu kontrolu nad strategijama igre i potencijalnim ishodima. Ovo je, rekao je, dovoljan dokaz Evolutionove predanosti pružanju igračima potpuno novog iskustva igranja.

Jedno je sigurno; čak i ako još niste posjetili originalni Gonzoov svijet, ovo inovativno izdanje nesumnjivo će vas natjerati da poželite ući, ostati i osvojiti.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Ovladavanje upravljanjem bankrollom: Vaša ulaznica da pobijedite prednost kuće
2024-03-21

Ovladavanje upravljanjem bankrollom: Vaša ulaznica da pobijedite prednost kuće

Vijesti