Vijesti

July 6, 2023

Igranje pokera s 3 karte uživo tvrtke Evolution Gaming

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kada govorimo o igranju pokera, većina igrača lako bi zamislila scenarij u kojem uspoređuju ruku od 5 karata s djeliteljevom. Ne možete ih kriviti, s obzirom da su igre kao što su Texas Hold'em i Caribbean Stud neke od najpopularnijih varijanti.

Igranje pokera s 3 karte uživo tvrtke Evolution Gaming

Ali online kockanje otvorilo je svijet pun novih mogućnosti. Evolution Gaming i Scientific Games udružili su se kako bi objavili jedinstvenu verziju video pokera, Live Three Card. 

Što je Live Three Card Poker by Evolution?

Poker s tri karte je među najomiljenijim varijantama pokera u zemaljskim kockarnicama u Ujedinjenom Kraljevstvu i Sjedinjenim Državama. Ova igra koristi tri karte umjesto standardnih pet u većini poker igara. Ukratko, djelitelj i igrač dobivaju tri karte, a strana s najboljim rangom pobjeđuje u rundi. 

Sada možete uživati ​​u ovom uzbudljivom poker iskustvu na najbolje regulirane stranice kasina uživo, zahvaljujući inovativnosti Evolucija igranja

Ako ste igrali zemaljsku verziju ove igre, ne očekujte da ćete dobiti popularnu Prime side bet u online verziji. Ova se oklada obično isplati ako vaše karte imaju iste boje. Ali srećom, verzija uživo sadrži bonus od 6 karata i sporedne oklade na parove.

Igranje pokera s tri karte uživo i sporedne oklade

Cilj ovoga online casino igra uživo je stvoriti kombinaciju od 3 karte koja pobjeđuje djeliteljevu. Kao i većina drugih varijanti pokera, Live Three Card Poker koristi 52 igraće karte koje se miješaju nakon svake runde.

Ispod su vrijednosti ruku u ovoj igri pokera:

  • Visoka karta
  • Par
  • Tri iste vrste
  • Ravno
  • Ispiranje
  • Ravno ispiranje
  • Royal flush

Ključno je naučiti kako funkcionira rangiranje ruku, iako to ne bi trebao biti problem ako ste igrali bilo koju verziju igre Igra pokera s 5 karata. Na primjer, royal flush se sastoji od asa, kralja i dame.

Što se tiče isplate, igrači dobivaju jednaku novčanu isplatu (1:1) ako pobijede djeliteljevu kvalificirajuću ruku. Ali ako je ruka trgovci uživo je bolje, gubite rundu. I još nešto, igrači dobivaju povrat ako su obje ruke iste.

Isplata se povećava do 1000x ovisno o sporednoj okladi koju odaberete. Na primjer, sporedna oklada Pair Plus može se isplatiti 100:1 ako igrači naprave royal flush iste boje. Ista ruka također ima isplatu 1000:1 u sporednoj okladi s bonusom od 6 karata. Ali budite oprezni jer teorijski RTP za ovaj ulog je 91,44%.

Ovo je jedna od najuzbudljivijih alternativa tradicionalnim varijantama pokera uživo s 5 karata. Ali važno je zapamtiti da je RTP relativno nizak za igru ​​pokera, na 96,63%. Dakle, budite oprezni sa svojim bankrollom.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire
2024-04-17

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire

Vijesti