Vijesti

July 24, 2021

Isprobani i istiniti savjeti za osvajanje više Jackpota za video poker

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Tijekom Kockanje u kockarnicama uživo, igrači imaju samo dvije mogućnosti; idite na manje uobičajene velike dobitke ili se zadovoljite malim, čestim dobicima. Na primjer, mješina i baccarat igrači većinu vremena pobjeđuju, ali novac ne mijenja život.

Isprobani i istiniti savjeti za osvajanje više Jackpota za video poker

S druge strane, igrači video pokera i automata preferiraju veliki rezultat, iako su dobici rjeđi. Obično su najveći dobici u ovim igrama jackpotovi. Dakle, kako točno osvojiti kolosalne video poker jackpotove? Ovaj članak ima nekoliko savjeta!

Kako se postavljaju jackpotovi za video poker

Bilo da jesi igranje pokera u casinu uživo ili kockarnica na zemlji, royal flush je premium ruka. Drugim riječima, dobivanje ove ruke moglo bi vam donijeti najveću nagradu u igri, a to je jackpot. Ali da biste pogodili royal flush, vaša se ruka mora sastojati od pet uzastopnih karata slične boje. Aranžman počinje od 10 pa sve do Asa.

U međuvremenu, royal flush isplaćuje 4000 novčića za svaku okladu na pet novčića (1,25 dolara). Zauzvrat, ovo vam daje ukupno 1000 dolara. Uz royal flush, također možete osvojiti veliki dobitak sa sljedećim rukama:

  • Četiri asa - 100 dolara
  • Straight flush – 62,50 USD
  • Četiri od 2s do 4s - 50 USD
  • Četiri petice do kraljeva - 31,25 dolara
  • Puna kuća - 10 dolara
  • Ispiranje - 6,25 dolara
  • Ravno - 5 dolara
  • Tri takve vrste – 3,75 dolara
  • Dva para - 2,50 dolara

Kako osvojiti jackpot

Kao što možda već znate, odlazak s jackpotovima za video poker nije loš podvig. Međutim, postoji nekoliko savjeta koji će vam pomoći da budete pobjednik.

Igranje maksimalnog novca

Igranje svih pet novčića u video pokeru jedini je način da u jednom isplatom uđete u džep od 800 novčića. Klađenjem na bilo što manje dobit ćete 200 kovanica. Stoga, ako gledate i video poker jackpot, kladite se na sve dostupne novčiće.

Zanimljivo je da vjerojatnost da dobijete royal flush ostaje ista čak i ako kladite manje novčića. Dakle, koja je razlika? Logično, dobiti 800 kovanica za jednu isplatu puno je bolje nego dobiti 200 za jednu isplatu.

Igrajte za visoke uloge

Zvuči jednostavno, ha? Većina igrača se obično boji riskirati mnogo na jednom udarcu. Ali istina je da ne možete osvojiti te jackpotove od 100.000 dolara za video poker kada igrate sa strahom. Igrači koji igraju s visokim ulozima osvajaju značajnije svote s maksimalnom ulogom na novčić.

Na primjer, neke video poker igre omogućuju igračima rizik do 25 dolara po ruci. Stoga, ako odaberete maksimalnu okladu, lako možete otići kući sa šesteroznamenkastom plaćom.

Imajte veliki bankroll

Iskreno, nemate šanse osvojiti šesteroznamenkastu plaću ako nemate veliku banku. To je zato što video poker može biti skup za igranje, posebno kada se juri za jackpotom. Uz to, veliki bankroll osigurava da dulje ostanete za stolom, maksimizirajući svoj pobjednički potencijal u tom procesu.

Međutim, bankroll bi trebao biti novac bez kojeg možete udobno živjeti. Osim toga, trebali biste imati ograničenje stop-loss. Na primjer, ako možete udobno igrati s 20.000 dolara i planirate uložiti 10 dolara po ruci, to znači da ćete imati do 2.000 jedinica klađenja (20.000/10). U tom slučaju možete otići nakon što odigrate 100 ili 200 jedinica sa ili bez uspjeha.

Zaključak

Vidite, osvojiti jackpot u video pokeru nije tako teško. Dovoljno je imati lagani osjećaj za aranžiranje royal flusha i kad-tad ćete osvojiti pot. Također, nikada ne propustite priliku pucati na progresivne jackpotove, jer je nagradni fond ovdje značajniji. Ali uvijek zapamtite da je vaša šansa da ostvarite royal flush u ovoj igri jedna prema 2 milijuna ruku. Unatoč tome, izgledi za osvajanje jackpota za video poker su mnogo bolji od mnogih jackpota na automatima.

About the author
Nathan Williams
Nathan Williams

Nathan "KiwiKing" Williams donosi dašak Kiwi stila u globalnu live casino arenu. Spajajući svoj analitički um sa zaraznom strašću za igrom, on stvara sadržaj koji vodi, informira i zabavlja.

Send email
More posts by Nathan Williams

Najnovije vijesti

6 uobičajenih pogrešaka koje treba izbjegavati dok igrate Blackjack uživo
2023-11-07

6 uobičajenih pogrešaka koje treba izbjegavati dok igrate Blackjack uživo

Vijesti