Vijesti

September 12, 2019

Kako pobijediti na Texas Hold'em Pokeru

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Texas Hold'em je popularna poker igra koja zahtijeva iskustvo. Igračima su potrebne strategije i taktike kako bi bili učinkovitiji u igri. Strategije su dugoročni planovi koji utječu na pozitivan ishod, dok su taktike kratkoročni potezi koje igrač čini dok je u središtu igre.

Kako pobijediti na Texas Hold'em Pokeru

Odabir prave strategije ključan je za igrača koji želi velike pobjede na Texas Hold'emu. Igrači trebaju dobro razumjeti kako određena strategija funkcionira i držati je se tijekom cijele igre. Taktike se, s druge strane, mogu koristiti nasumično prema potrebi, ovisno o tome kako se igra odvija.

Strategije za korištenje

Početi otvaranjem ruku dokazana je strategija. Osim toga, pozicija se također mora uzeti u obzir, dok igrač odlučuje koje će ruke igrati. Početna ruka se može proširiti kako se igrač približava gumbu, ali tek nakon što se uračuna broj igrača u igri.

Igrači također moraju naučiti kako odrediti veličinu oklada, kako bi smanjili svoje gubitke. Jednostavan savjet koji treba slijediti je uzeti liniju standardnog povećanja prije flopa. To će igraču pomoći da izbjegne neželjeni loose call. Učenje nekih naprednih koncepata pomoći će igraču da zna bolje odrediti veličinu oklada.

Ocjenjivanje protivnika

Osim provjere govora tijela, igrači mogu koristiti nekoliko načina za procjenu sposobnosti svog protivnika. Provjera veličine hrpe je dobar primjer. Igrači s velikim stackovima obično su relativno labaviji sa svojim okladama i pozivima. Koliko oprezno igraju drugi igrači i bilježenje poziva koje upućuju, načini su za procjenu protivnika.

Igrač može utvrditi jesu li njegovi protivnici iskusni, provjeravajući kada postavljaju veliki blind. Ako to učine prije nego što dođe njihov red, vjerojatno su zabrinuti, neiskusni igrači igre. Ovo se primjenjuje kada protivnik call-a prije prvog big blind-a i nakon povišanja od igrača prije njih.

Osnovne vještine

Blefiranje je temeljna vještina koju igrač Texas Hold'em pokera mora ovladati kako bi poboljšao svoje šanse. To uključuje igrača koji prevari protivnike da misle da ima bolju ruku od onoga što zapravo ima. Postoje razne tehnike koje igrač mora kombinirati da bi mogao uspješno blefirati.

Podizanje je još jedna bitna vještina koju bi igrač trebao naučiti. To uključuje znati kada podići i koliko podići. Igrač može osvojiti više novca ako ima više novca na stolu, zbog čega je podizanje novca bitno. Također pomaže izbaciti neke protivnike ako igrač ima dobru ruku.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Koje bismo nove vrste bonusa trebali očekivati ​​u online kasinima uživo 2024
2024-01-10

Koje bismo nove vrste bonusa trebali očekivati ​​u online kasinima uživo 2024

Vijesti