Kako veličina Blackjack špila utječe na rub kuće

Vijesti

2019-09-12

Većina igrača Blackjacka uvijek traži načine da poboljšaju svoje šanse za pobjedu za stolom. Jedan od najjednostavnijih načina za postizanje ovog cilja je pronaći igru koja nudi plaćanje 3:2 kada se podijeli prirodni blackjack.

Kako veličina Blackjack špila utječe na rub kuće

Kuća ima relativno višu prednost za igru blackjacka 6:5. Prednost kuće postaje još veća kad god igrači ne uspiju upotrijebiti savršenu osnovnu strategiju. Većina kockarnica obično dopušta igračima korištenje strateške kartice. Nažalost, unatoč tome što znaju kako strateške karte pomažu, neki se igrači odlučuju ne koristiti ih u potpunosti.

Broj paluba

Igrači mogu koristiti drugu opciju za poboljšanje svoje prednosti, iako se ona često zanemaruje - određivanje broja špilova. Igrači Blackjacka trebali bi prihvatiti činjenicu da je rub kuće izravno proporcionalan broju špilova u igri. Što je manji broj paluba, to je rub kuće niži.

Međutim, igranje samostalno s manje špilova nije jedini način da se spusti rub kuće. Igrači također mogu iskoristiti brojna pravila blackjacka kako bi igru učinili što ugodnijom za igrače. Kada sva pravila u blackjacku ostanu ista, kuća će imati niži rub bez obzira plaća li 3:2 ili 6:5.

Razlike u igranju na temelju veličine špila

Postoji razlika u načinu na koji se igraju igre s jednim i dva špila u odnosu na igre sa šest i osam špilova. Blackjack sa šest i osam špilova su oni koje igrači obično vide u kockarnicama. Karte se dijele licem prema gore iz stroja za kontinuirano miješanje ili cipela.

Za blackjack s jednim i dva špila, djelitelj baca karte igračima licem prema dolje. Da bi igrač pogodio, mora prevući kartu. Nakon što igrač okrene kartu ako dobije blackjack. Da bi podijelio ili udvostručio, igrač okreće karte i dodaje novac svojoj okladi.

Osnovna pravila Blackjacka

Neka osnovna pravila blackjacka mogu se različito primjenjivati u različitim kockarnicama. Dobar primjer je da igrači ne smiju dirati novac kada su spremni ostati. Igrač, stoga, treba gurnuti karte ispod oklade, a da na bilo koji način ne dodiruje svoje oklade.

Igrači Blackjacka imaju različite preferencije. Na primjer, neki možda preferiraju igru koja koristi stroj za kontinuirano miješanje, dok se drugima ne sviđa. Međutim, čini se da su igre pitch blackjacka preferirane za mnoge. To je zato što snižava rub kuće, olakšava praćenje karata, a igra je malo sporija.

Najnovije vijesti

Pragmatic Play i 1xBet Cement partnerstvo s ekskluzivnom igrom djelitelja uživo
2023-09-22

Pragmatic Play i 1xBet Cement partnerstvo s ekskluzivnom igrom djelitelja uživo

Vijesti