Najbolji trendovi online igranja u 2021

Vijesti

2021-03-07

Allan

Industrija iGaminga se širi skokovima i granicama. Danas se može sa sigurnošću reći da je mobilno igranje popularnije od igranja na konzolama. Čak brzo sustiže i TV emisije i streaming serija. No, ključ za kontinuirani rast iGaminga je znati kamo točno ide u 2021. Dakle, ovaj post daje detaljniji pogled na neke popularne trendove igara koje se očekuju ove godine i u doglednoj budućnosti.

Najbolji trendovi online igranja u 2021

1. Kazina uživo će preuzeti

Ne može se poreći da je 2020. bila užasna godina za igrače i operatere kasina. Industrija se morala nositi s razornom pandemijom koronavirusa i dosadnim pravilima društvenog distanciranja.

Srećom, igrači kasina više ne moraju ići na to dugo i naporno putovanje u kockarnicu na kopnu. Danas igrači mogu igrati izravno iz udobnosti svojih domova, zahvaljujući online kockarnicama.

Čak postaje bolje s uvođenjem kockarnice uživo. Uz ovu tehnologiju, igrači mogu uživati u svojim omiljenim stolnim igrama kojima upravljaju profesionalni krupijei. To je izvrsna prilika da okušate svoje vještine protiv drugih svjetskih igrača.

2. Procvat mobilnih igara

Kao što je gore rečeno, online kockarnice, sportske kladionice i konzole za igre vladaju scenom igara. Ali ulazi u mobilnu tehnologiju. Većina pametnih telefona danas je jednako moćna kao računala i konzole za igre poput PlayStationa i Xboxa. Također, mobilni uređaji omogućuju igračima da uživaju u pokretu.

Upravo zbog tih razloga programeri poput Fortnitea sada prihvaćaju mobilne igre. Na primjer, popularne franšize kao što su Battle Royale i Call of Duty sada su dostupne mobilnim igračima. Općenito, očito je da su mobilne igre budućnost.

3. Battle Royales su tu da ostanu

Prije svega, Battle Royales su igre u kojima se igrači moraju boriti sve dok samo jedna duša ne ostane stajati. Ove igre su nedvojbeno najraširenije u sferi iGaminga. Industrija je započela s Fortniteom i PUGB-om 2017. godine, a od tada je nebo granica. Call of Duty Warzone je također bio vrući kolač za one starije od 18 godina, budući da će novi Hladni rat preuzeti 2021. godine.

4. Rastuća popularnost profesionalnih kockara

Video igre se već duže vrijeme igraju iz zabave. Zanimljivo je da neki igrači sada prihvaćaju ovaj oblik zabave kao profesiju. To je trenutno jedna od najpopularnijih karijera među mladim generacijama i među najbrže rastućim tržištima. Ali nisu samo profesionalne igrače koje ćete dobiti ovdje. Tu su i karijere za programere softvera, profesionalce za testiranje igara i još mnogo toga. Zaključno, postoje mnoge mogućnosti za karijeru u iGaming prostoru.

5. Igre u oblaku će rasti i širiti se

Na papiru je kupnja igre online bez stupanja u fizičku trgovinu zabavna. Međutim, korisnici PlayStationa znaju da preuzimanje naslova može potrajati satima. Također, možete naići na česte probleme s performansama zbog zastarjelog hardvera. Ili, na vašem računalu ili konzoli možda nema dovoljno prostora za podršku za novi sadržaj.

Srećom, igranje u oblaku zaobilazi ove dosadne probleme i omogućuje vam prijenos igara uživo. Na ovaj način igrači ne moraju ništa preuzimati. Također ćete koristiti najnoviji i najbrži softver bez nužnog ulaganja u novi uređaj.

A prednosti ne idu samo na potrošače. Usluge streaminga igara kao što je PS Now daju Sonyju prijeko potreban stalni tok prihoda.

Igra je gotova

Ovo je pet najvećih trendova online igara spremnih da zahvate industriju 2021. I to nije sve. Postoje i druge tehnologije kao što su 5G i AI koje će pozitivno utjecati na industriju internetskih igara. Jednostavno rečeno, industrija igara je uvijek u pokretu. Dakle, nemojte ostati zaostali!

Najnovije vijesti

Stakelogic Live uvodi Speed ​​Baccarat s bržim rundama igre
2023-09-28

Stakelogic Live uvodi Speed ​​Baccarat s bržim rundama igre

Vijesti