Vijesti

August 15, 2019

NetEnt svojim igrama dodaje dašak nogometa

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

NetEnt je dodao dašak nogometa svojim igrama s djeliteljima uživo u vezi sa Svjetskim prvenstvom. Tvrtka je proizvela nešto što izgleda kao tablice s prijenosa velikih utakmica, a izbacili su to u isto vrijeme kada i Svjetsko prvenstvo. Pogledajte kako izgledaju nove igre djelitelja uživo na svakoj od njihovih stranica.

NetEnt svojim igrama dodaje dašak nogometa

Trgovac uživo se ne mijenja

Koncept djelitelja uživo se nije promijenio jer će igrači vidjeti podijeljene karte i otkrit će da se igra odvija točno onako kako bi inače. Međutim, igrači dobivaju dodatne informacije iz igre u obliku statistike i tablica koje se objavljuju tijekom utakmica.

Statistike uživo

Statistike igre uživo objavljuju se u kompjuteriziranom formatu na zaslonu, a igrači mogu vidjeti kako su se ponašali tijekom igre. Oni mogu vidjeti općenite statističke podatke o svima za stolom i mogu saznati o trendovima u igri gledajući ove tablice. Ovo je isto kao da gledate veliku nogometnu utakmicu, i vrlo je važno da svi igrači na stranici vode računa jer bi im statistika mogla reći kako igrati svoje utakmice uživo u budućnosti.

Strategija igre uživo

Grafika na ekranu govorit će o igri uživo, strategiji, a djelitelj će na sve te stvari skrenuti pozornost igrača. Ideja je omogućiti igračima da koriste više informacija kako bi napravili bolji izbor. Grafika na ekranu govorit će o igri uživo, strategiji, a djelitelj će na sve te stvari skrenuti pozornost igrača. Ideja je omogućiti igračima da koriste više informacija kako bi napravili bolji izbor.

Pozadina

Pozadina igre uživo promijenila se u nešto što izgleda kao TV studio. Ovaj izgled omogućuje igraču da se osjeća kao da gleda TV emisiju o igri, a mogao bi čak i dobiti savjet od djelitelja kako se igra odvija. Svatko tko je godinama ulagao u ove igre primijetit će promjenu u pozadini koja je dovela do ovog novog stila TV emisije.

Igrači osvajaju više novca

Igrači osvajaju puno više novca kada koriste statistiku koju su vidjeli na ekranu. Oni mogu stalno osvajati više novca jer koriste te brojke kako bi došli do zaključka koji će ih učiniti boljim u igranju. Puno je igrača kojima su potrebne sve informacije koje mogu dobiti jer ne znaju sve statistike iz glave. Ovi igrači moraju pročitati statistiku kako bi mogli poboljšati svoje izglede.

Igra postaje uzbudljivija

Igra postaje uzbudljivija jer pomaže igračima da saznaju što rade samo pokazujući im brojeve. Ovi igrači mogu sami donijeti brze odluke o tome kako koristiti te informacije i mogu naučiti o različitim dijelovima igre koje možda nisu razmatrali.

Zaključak

Najbolji dio novih NetEnt igara uživo je da igrači dobivaju ispunjenije iskustvo. Mogu osvojiti puno novca i mogu koristiti statistiku na ekranu kako bi postali bolji u igranju igara koje vole. Svatko tko želi isprobati igru uživo trebao bi pogledati statistiku NetEnt tima u nogometnom stilu.

About the author
Nathan Williams
Nathan Williams

Nathan "KiwiKing" Williams donosi dašak Kiwi stila u globalnu live casino arenu. Spajajući svoj analitički um sa zaraznom strašću za igrom, on stvara sadržaj koji vodi, informira i zabavlja.

Send email
More posts by Nathan Williams

Najnovije vijesti

Optimizirajte svoje zdravlje redovitom tjelovježbom
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravlje redovitom tjelovježbom

Vijesti