Vijesti

September 12, 2019

Nova verzija američkog i francuskog ruleta

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Net Entertainment je objavio niz novih verzija svojih američkih i francuskih igara ruleta. Net Entertainment je vodeći programer online casino igara. Ove nove verzije igre ruleta predstavljene su uz razne druge inovacije koje su uzbudile cijeli svijet kasina.

Nova verzija američkog i francuskog ruleta

Nove verzije pune su novih i nevjerojatnih značajki. Animacija i grafika, na primjer, znatno su poboljšani u odnosu na stare verzije. Većina standardnih značajki koje igru čine onakvom kakva jest sačuvane su. To uključuje savjete za prelazak mišem koji su dizajnirani da olakšaju igranje igre.

Statistika igre

Ove nove verzije igračima su olakšale pristup statistici igara. Na primjer, igrač može vidjeti do 500 prethodnih rundi igre i koliko je puta premašio ograničenje stola ili oklade. Tu je i pano na kojem se može vidjeti zadnjih 15 odigranih kola.

Igrači mogu prilično opsežno personalizirati bilbord tako da će odražavati statistiku koja je igrača najviše zainteresirana. Na primjer, igrač može vidjeti fazu igre u kojoj se trenutno nalazi, kao i sve relevantne statistike potrebne za igrača analizirati svoju igračku karijeru.

Dizajn igre

Nove američke i francuske varijante ruleta omogućuju operaterima da prilagode igru svojim željama. Sada mogu dodavati zaštitne znakove u igre i održavati dojam i izgled svojih web stranica. Većina podešavanja koje mogu napraviti uključuju izgled i boje.

Tijekom lansiranja, Net Entertainment je dao izjavu u kojoj je tvrdio da će dvije igre pružiti ništa osim iskustva svjetske klase. Ideja iza intuitivnog dizajna bila je osigurati da igrač koji sjedi za online stolom ima najbolji osjećaj ikad. Programeri ih svrstavaju među najbolje u svom portfelju.

Razlike između novog američkog i francuskog ruleta

Dvije igre imaju dosta sličnosti na temelju načina na koji se igra i pravila igre. Jedna od glavnih razlika su uključeni brojevi. Američki rulet ima dvostruku nulu, što znači da ima 38 brojeva.

Francuski rulet nema dvostruku nulu, što znači da je uključeno samo standardnih 37 brojeva. Raspored stola također je malo drugačiji u odnosu na igru američkog ruleta. Riječi na stolu za francuski rulet su na francuskom, baš kao što je to bilo kada je igra izmišljena.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire
2024-04-17

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire

Vijesti