Vijesti

November 7, 2019

Obavezni savjeti za igrače za osvajanje poker turnira uživo

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Jeste li igrač pokera koji se bori za pobjedu na poker natjecanjima? U ovom članku pronađite najbolje strategije, trikove i savjete za osvajanje bilo kojeg poker turnira.

Obavezni savjeti za igrače za osvajanje poker turnira uživo

Savjeti za osvajanje modernih poker turnira uživo

Nije tajna da većina igrača pokera želi zaraditi i pritom se zabavljati. Jednokratne poker igre su zanimljive, ali ne nude isto uzbuđenje kao poker turniri. Ovi turniri nastavljaju dobivati ​​na popularnosti zbog atraktivnih isplata konačnom pobjedniku.

Da bi pobijedio, igrač mora nadmašiti druge profesionalce. Stoga igrači pokera moraju biti naoružani nekim strategijama. Pronalaženje pravog plana koji funkcionira često je izazov. Za svaku situaciju u koju se igrač nađe potreban je neizbježan potez. Evo nekoliko savjeta koji su korisni tijekom igranja turnirskog pokera.

Ispitajte svoje protivnike

Najveća prednost koju igrač pokera može imati je poznavanje snaga i slabosti protivnika. Kako turnir napreduje, kockar bi trebao moći procijeniti stilove igre većine svojih protivnika. Saznajte igraju li čvrsto ili opušteno i jesu li agresivni.

Igranje mnogo ruku protiv slabih konkurenata brzo će poboljšati igračev ukupni poredak. Cilj je izbjeći rani susret s jačim protivnicima. Sposobnost preživljavanja do kasnije faze natjecanja najbolja je strategija koju kockar može upotrijebiti. Da bi bio ukupni pobjednik, igrač mora prvi doći do finalnog stola.

Znajte poziciju

Na početku igre pokeraš mora igrati čvrsto. Na početku igre malo je vjerojatno da kockari imaju sve informacije o svojim konkurentima. Rizične poteze u početku treba u potpunosti izbjegavati. Iako može izgledati primamljivo rano zgrabiti značajan pot, igrači bi trebali odoljeti ovom iskušenju.

Savršena prilika za labavu igru ​​je kasnije u igri nakon što su protivnici odigrali nekoliko ruku. Ciljajte gomile žetona srednje razine i pretjerano samopouzdane kockare pobijedite velikim hrpama. Igrač ima za cilj izgraditi robustan stack tako da kada se blindovi povećaju, igrač neće biti uhvaćen na kratko i nokautiran.

Pravovremena agresija se računa

Znati kada igrati poker agresivno diktira ukupnog pobjednika na turniru. Agresivnost je definirana spremnošću igrača da riskira svoje žetone. To je izračunata ravnoteža između preživljavanja i skupljanja žetona. Kockar ne može napredovati ako ne može zadržati svoje žetone.

S druge strane, kockar ne može povećati svoj stack ako ne riskira svoje žetone. Blindovi postaju sve značajniji kako napreduju poker turniri. Stoga je mudro da igrači pokera igraju agresivno u ovoj fazi. Isplati se riskirati u kasnijim fazama jer su njihove šanse da budu ukupni pobjednici velike.

About the author
Nathan Williams
Nathan Williams

Nathan "KiwiKing" Williams donosi dašak Kiwi stila u globalnu live casino arenu. Spajajući svoj analitički um sa zaraznom strašću za igrom, on stvara sadržaj koji vodi, informira i zabavlja.

Send email
More posts by Nathan Williams

Najnovije vijesti

Optimizirajte svoje zdravlje redovitom tjelovježbom
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravlje redovitom tjelovježbom

Vijesti