Osvojite velike s malim ulozima

Vijesti

2019-11-07

Kockanje je jedan od najlakših načina za dobro zaraditi. Ovaj članak daje neke tajne o tome kako možete dobiti oklade bez gubitka novca

Osvojite velike s malim ulozima

Polaganje dobitne oklade

Kao i svaki drugi oblik klađenja, kockanje je jedan od najjednostavnijih načina zarade. Međutim, kako ljudi kažu, ulaganja s visokim povratom imaju visoke rizike; kockanje nije drugačije. Neki profesionalni igrači zarađuju šest cifara godišnje, ali neki od njih gube s istom veličinom ako nisu oprezni.

U svakom slučaju, igrači mogu poboljšati svoje šanse za pobjedu u bilo kojoj igri kockanja. Neki od načina za to su odabir oklada s niskim prednostima, dok to može značiti i donošenje ispravnih odluka u igri. Igrači mogu smanjiti prednost kako bi poboljšali svoje šanse za pobjedu koristeći sljedeće savjete.

Izrada samo malih uloga

Jedna od pogrešaka koje igrači čine je povećanje svojih uloga iznad onoga što im je potrebno da bi osvojili maksimalnu isplatu. U većini slučajeva kockari brže gube novac klađenjem na visoke uloge. Kockari bi trebali izbjegavati klađenje na iznose iznad minimalnog iznosa ako imaju šanse izgubiti u sljedećem kolu.

U većini slučajeva, stranice za kockanje plaćaju iste koeficijente bez obzira na iznos koji je igrač uložio. Neke slot igre daju igračima dobar postotak povrata i koeficijente ako povećaju svoje oklade. Međutim, igrači bi trebali pretpostaviti da imaju jednake šanse za gubitak ili pobjedu bez obzira na iznos na koji se klade.

Kockanje s bonus novcem

Na tržištu kockanja postoji velika konkurencija koja olakšava dobivanje dobrih bonusa. Na tržištu su dostupne mnoge vrste bonus opcija. Postoje bonusi 'bez depozita' s niskim saldom i odgovarajući bonusi. Za oba bonusa, igrači moraju ispuniti uvjete klađenja kako bi otključali bonuse.

Ako se kockar pridruži jednom kasinu tjedno, na godinu dana, ima oko pedeset bonusa na depozit za plaćanje. Ako se ozbiljno bave kockanjem, moći će osvojiti novac u roku od pedeset tjedana. Ako pažljivo igraju s minimalnim okladama, njihove oklade dobrodošlice će trajati dulje.

Kockanje samo kad ste opušteni i svježi

Kazina pokušavaju natjerati igrače da plaćaju više uloga i donose loše odluke. To čine nudeći besplatna alkoholna pića i druge darove. Također reproduciraju stimulativne zvukove kako bi igrači pomislili da pobjeđuju u sljedećoj minuti i čine kockarnice vrlo svijetlim kako bi kockari bili opušteniji i udobniji.

Kako bi izbjegli primamljivosti u kasinu, igrači bi se trebali pobrinuti da su opušteni i svježi kada posjećuju kockarnice. Kako bi pratili svoje vrijeme, trebali bi imati svoj sat. Također bi trebali napraviti pauzu nakon svakih trideset minuta igre. To se može učiniti ustajanjem, istezanjem ili hodanjem.

Najnovije vijesti

Pragmatic Play i 1xBet Cement partnerstvo s ekskluzivnom igrom djelitelja uživo
2023-09-22

Pragmatic Play i 1xBet Cement partnerstvo s ekskluzivnom igrom djelitelja uživo

Vijesti