Vijesti

April 22, 2020

Postanite bolji igrač u Mahjongu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Sa samo nekoliko dana u ovoj igri, igrač može napraviti neke prilagodbe i poboljšanja. Mahjong je uzbudljiva igra za igranje u online i zemaljskim kockarnicama. Ali kockari moraju učiti od drugih profesionalnih igrača i poboljšati svoje vještine. Novajlije moraju dobiti savjete i poboljšati svoje vještine Mahjong igre.

Postanite bolji igrač u Mahjongu

Izbjegnite poriv za odvajanjem pločica

Kada igrate Mahjong, pojedinac mora držati pločice zajedno. Njihovo razdvajanje pružit će protivniku priliku da zna kako je igrač rasporedio svoje pločice. Stoga će biti teško pobijediti u igri. Neophodno je preurediti pločice u grupama Pungs, Kongs i Chows.

Koncentracija igrača mora biti na besplatnim pločicama

Većina pločica na Mahjongu je blokirana među 144 pločice. Dakle, kockari ne trebaju brinuti o njima. Ali moraju se usredotočiti na slobodne pločice za uklanjanje i podudaranje. Također mogu igrati kada postoji šansa da spoje pločice i dobiju igru.

Planirati unaprijed

U većini igara igrači rade dobro kada planiraju. Ljudi će otkriti da u Mahjongu stvari nisu drugačije. Kockari moraju napraviti odgovarajuće planove prije igranja ove igre. Igrač treba razmotriti posljedice svake akcije koju poduzima. Kritičko razmišljanje može pomoći Mahjong igračima.

Otkrivanje previše pločica je rizično

Igrači koji vole ovu igru znaju koliko je važno zadržati svoje pločice bez da ih obavijesti. Kada kockar pokaže svoje pločice, drugi igrači u ovoj igri znat će što taj igrač može igrati. Dakle, koristit će pločice koje imaju kako bi osigurali da igrač izgubi tu igru.

Jasan plan napada

Mahjong igra zahtijeva vješte i iskusne igrače da bi pobijedili u igri. Ali novopridošlice također mogu napredovati u ovoj igri i osvojiti mnoge oklade. Sve što trebaju je razviti jasan plan napada. Uz dobru strategiju, igrač može napasti i dobiti velike pobjede u Mahjongu.

Mahjong igra je zanimljiva pred kraj

Pripazite na sve pločice koje drugi kockari odbacuju. Igrač također mora biti zainteresiran za pločicu koju ispusti. Možete zadržati jedinstvene pločice i odbaciti one koje su drugi već odbacili. Preostale karte mogle bi biti dovoljne da ubiju igru.

Vježbanje može napraviti savršene Mahjong igrače

Ako je igrač nov u ovoj igri, redovito vježbanje može poboljšati pojedinca. Ali treba se pridržavati osnovnih pravila ove igre. Početnici mogu koristiti ove savjete osmišljene kako bi postali savršeni igrači Mahjonga. Oni mogu naučiti kako predvidjeti poteze drugih igrača.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire
2024-04-17

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire

Vijesti