Vijesti

April 13, 2023

Pragmatično igrajte i osvojite Prêmios za suradnju u Brazilu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Pragmatična igra, vodeći dobavljač tehnologije, nedavno je potpisao više strateških ugovora s brojnim brazilskim operaterima. Win Premios je najnoviji brazilski operater koji se udružio s Pragmatic Playom u gusto naseljenoj regiji.

Pragmatično igrajte i osvojite Prêmios za suradnju u Brazilu

Nakon sporazuma, Win Premios igrači će pristupiti Pragmatic Play automatima, kasino igre uživoi virtualni sadržaj za sportsko klađenje. Ugovor pokriva dva najnovija mjesta tvrtke, uključujući Wild Wild Banane i Mammoth Gold Megaways. Ljubitelji automata također će igrati višestruko nagrađivane naslove kao što su Sugar Rush i Gates of Olympus. 

Osim toga, igrači na Win Premios igrat će Pragmatic Play Live Sweet Bonanza CandyLand i Mega Wheel, favorite obožavatelja na najbolja online kasina uživo. Ugovor također pokriva popularne klasike stolnih igara poput blackjacka i ruleta. 

Ljubitelji klađenja Win Premios imat će pristup proizvodima Virtual Sports, uključujući Force 1 i utrke konja i pasa. Ovi proizvodi za klađenje omogućuju im da iskuse odabir tržišta klađenja dok isporučuju detaljne 3D prikaze. 

Brazil je važno tržište za Pragmatic Play u Latinskoj Americi, a tvrtka doživljava ogroman uspjeh sa svojim igrama u ovoj regiji. Tvrtka je nedavno sklopila višestruke ugovore o suradnji s operaterima kao što su XSA Sports, SA Esportes i Aposta Certa. 

Victor Arias, potpredsjednik Latinoameričkih operacija Pragmatic Playa, komentirao je: "Win Prêmios je još jedan vodeći brend s kojim smo sretni što smo partneri. Snaga naše viševertikalne ponude bila je ključna u gotovo svim našim nedavnim komercijalnim ugovorima i ovaj nastavlja taj pozitivan trend."

S njihove strane, glasnogovornik Win Prêmiosa je primijetio: "Imanje Pragmatic Play niza nevjerojatnih igara koje nam stoje na raspolaganju iznimno nam je važno kako bismo zadržali svoju konkurentsku prednost na žestoko osporavanom tržištu. Nagrađivane igre koje ćemo imati ključne su u zadržavanju igrač kojeg već imamo i privlači sve važne nove klijente."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Ovladavanje umijećem treće karte u Baccaratu: Opsežan vodič
2024-04-03

Ovladavanje umijećem treće karte u Baccaratu: Opsežan vodič

Vijesti