Scientific Games imenuje vrlo uspješnog financijskog direktora Nicka Negra

Vijesti

2023-03-22

Benard Maumo

Znanstvene igre, vodeći dobavljač tehnologije u najbolja kasina uživo, najavio je zapošljavanje Nicka Negra kao novog glavnog financijskog direktora tvrtke nakon opsežne nacionalne pretrage. Imenovanje Crnca na tu poziciju u skladu je s odlaskom u mirovinu Jamesa Bunitskog, koji je u tvrtki bio 40 godina. Bunitsky je bio uključen u stratešku prodaju lutrije Scientific Games tvrtki Brookfield Business Partners u travnju 2022.

Scientific Games imenuje vrlo uspješnog financijskog direktora Nicka Negra

Negro je iskusan financijski stručnjak s dva desetljeća postignuća u financijskim, strateškim, operativnim i vodećim ulogama. Ima pozitivne rezultate u osmišljavanju i provedbi uspješnih financijskih planova za međunarodne korporacije. Bio je na sličnim pozicijama u tvrtkama Honeywell, Dover Corporation i Navistar.

Pat McHugh, glavni izvršni direktor Scientific Gamesa, izrazio je zahvalnost Jimu Bunitskijem na izvrsnim financijskim smjernicama i poželio dobrodošlicu Nicku u Izvršni tim kao financijskog direktora. Istaknuo je Nickovo poznavanje zamršenosti međunarodnog poslovanja temeljenog na uslugama, korporativne strukture, usklađenosti i dubokog razumijevanja strategije. McHugh je dodao da je tvrtka entuzijastična glede nadolazeće faze dobrog financijskog upravljanja svojim globalnim aktivnostima.

Postizanje i održavanje zlatnih standarda

U međuvremenu, McHugh je naznačio da je Scientific Games posvećen razvoju novih igara, proizvoda i usluga. Obećao je da će tvrtka nastaviti s postizanjem i održavanjem zlatnih standarda za rast poslovanja u globalnoj industriji lutrije.

Negro se pridružuje izvršnom vodstvenom timu Scientific Games, koji se sastoji od McHugha, Johna Schulza, Michaela Confortija, Stevea Beasona, Jennifer Welshonsa, Dene Rosenzweiga, Stephena Richardsona, Mone Garland, Walta Eiselea, Jima Schultza i Jeffa Martinecka.

Od 1973. Scientific Games opskrbljuje svjetske lutrije igrama, tehnologijama, analitikom i uslugama. Dobavljač sadržaja je globalni lider na gaming sceni sa 130 kupaca u 50 zemalja. Scientific Games također ima certifikate za standarde korporativnog upravljanja, kvalitete, sigurnosti, okoliša i odgovornog igranja.

Najnovije vijesti

Pragmatic Play i 1xBet Cement partnerstvo s ekskluzivnom igrom djelitelja uživo
2023-09-22

Pragmatic Play i 1xBet Cement partnerstvo s ekskluzivnom igrom djelitelja uživo

Vijesti