Vijesti

January 17, 2020

Upravljanje poker bankrollom

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Upravljanje bankom je vještina koju bi svaki kockar trebao imati. Ovaj članak daje savjete o tome kako kockari mogu usavršiti svoje vještine upravljanja poker bankrollom.

Upravljanje poker bankrollom

Vodič za upravljanje poker bankrollom za novog kockara

Poker igrači shvaćaju da je pametno upravljanje bankovnim novcem vrlo potrebno ako moraju biti uspješni igrači. Koliko god se činilo jednostavnim, čak su se i najbolji igrači u nekom trenutku svoje karijere našli u financijskim poteškoćama. Pametni poker igrači čuvaju zarađene dobitke igranje pokera.

Bankroll upravljanje je strategija koju koriste pametni kockari. Nitko nikada ne može biti profesionalni kockar, a da ne nauči umijeće upravljanja svojim novcem. Neke od uobičajenih strategija upravljanja bankovnim računom koje se primjenjuju u kockanju uključuju postavljanje gubitaka, dobitaka i vremenskih ograničenja. Ovaj članak daje savjete o tome kako upravljati poker bankrollom.

Odvojene osobne i poker financije

Poker igračima se savjetuje da poker tretiraju kao posao, a svaku zaradu od toga treba stvoriti kao "prinos poduzeća". Ne bi trebali trošiti svoj novac dodijeljen igranju pokera na druge načine bez obzira na iznos koji su izdvojili. Igrači pokera moraju uložiti novac da bi zaradili novac.

Poker igračima se savjetuje da ne koriste poker bankroll za podmirenje drugih troškova kao što je plaćanje računa. Uvijek bi trebali biti pametni s razumnim iznosom koji su spremni izdvojiti za poker "posao". Igrači pokera trebali bi razumjeti da će posao vjerojatno propasti ako koriste "poduzetnička" sredstva.

Igrajte unutar njihove banke

Poker igrači bi se uvijek trebali držati svojih uobičajenih uloga u slučaju da nisu voljni izgubiti iznos koji su izdvojili za igranje pokera. To im pomaže da izbjegnu trčanje bez novca i onemogućuju im igru u budućnosti čak i kada imaju priliku igrati.

Igrači pokera uvijek bi trebali razumjeti koliko je primamljivo dobiti laku gotovinu, posebno tamo gdje su povrati veći od onoga što su odvojili za igranje. Ne bi ih trebalo namamiti da unovče svoj turnir bez obzira na nagradu koja mu je pridružena. Disciplina je ključna kada je u pitanju upravljanje bankovnim računom.

Izbjegavajte očajne poteze kako biste zaustavili varijaciju

Igrači pokera uvijek će se suočavati s razlikama jer neizbježni padovi karakteriziraju igru, a to ih ne bi trebalo isključiti. Umjesto toga, trebali bi nastaviti igrati. Neslaganja se događaju tako često, pa čak i dobrim igračima koji se također ljute i na kraju povlače pogrešne poteze zbog pritiska novca.

Poker igrači trebaju imati na umu da neslaganje nema podsjećanja, a gubitak neće značiti nikakav drugi gubitak u bliskoj budućnosti. Uvijek bi trebali biti oprezniji u igri i ne bi trebali igrati s namjerom da jure prethodne poraze ili da "zaustave" varijaciju, jer bi na kraju mogli ponoviti istu pogrešku koju su napravili prije.

About the author
Nathan Williams
Nathan Williams

Nathan "KiwiKing" Williams donosi dašak Kiwi stila u globalnu live casino arenu. Spajajući svoj analitički um sa zaraznom strašću za igrom, on stvara sadržaj koji vodi, informira i zabavlja.

Send email
More posts by Nathan Williams

Najnovije vijesti

6 uobičajenih pogrešaka koje treba izbjegavati dok igrate Blackjack uživo
2023-11-07

6 uobičajenih pogrešaka koje treba izbjegavati dok igrate Blackjack uživo

Vijesti