Vijesti

November 7, 2019

Vodič za igrače za pobjedu u poker bitkama naslijepo protiv slijepih

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Win Blind vs. Blind Poker bitke čine poker zanimljivim i unosnim. Ovaj članak želi pomoći igračima da nauče kako iskoristiti prednosti ovih bitaka.

Vodič za igrače za pobjedu u poker bitkama naslijepo protiv slijepih

Kako pobijediti u poker bitkama na slijepo protiv naslijepo

Bitke slijepih i slijepih događaju se puno više u posljednje vrijeme nego prije. Većina igrača, i amatera i profesionalaca, obično zanemaruje ovaj dio igre. To otvara priliku da zaradite više novca maksimiziranjem bitaka.

Igrač može koristiti različite metode za poboljšanje strategije ili čak usvojiti novi pristup koji koristi tijekom slijepih i slijepih situacija. U nastavku je nekoliko savjeta koji sugeriraju ruku koju bi igrač trebao odigrati prije flopa i učinke koje će rasponi prije flopa imati na igru nakon flopa.

Igranje širokog raspona ruku prije flopa

Ovaj jednostavan savjet zahtijeva od igrača da zapamti samo dva raspona. Prvi raspon je raspon otvaranja malih slijepih vrata. Drugi je raspon za obranu od malog blinda naspram velikog blinda, koji se može dalje razbiti na ruke za 3-bet s i ruke za call.

Većina igrača, posebno rekreativaca, obično preokrene svoj mali blind u odnosu na veliki bling open. Otvaranje velikog broja ruku uvijek će pomoći igraču da to iskoristi. Limping širokog raspona ruku s small blinda također ima jak slučaj, iako je strategija kompliciranija.

Labava obrana nakon flopa

Rasponi nakon flopa obično su opsežniji nego inače za blind naspram blind. Širi raspon je uzrokovan širim rasponima prije flopa, što znači da se na flopu stvara manje parova i manje parova. Igrač bi se trebao braniti šire od c-betova koristeći slabije ruke ili ruke s velikom vjerojatnošću poboljšanja.

Kada igrač flopne top par, on bi većinu vremena trebao call down. Top par je obično jaka ruka kada je flopnuo rano. Kada je flopped blind vs. blind, to je još jače. Sve to, međutim, ovisi o ploči. Ako ploča ne funkcionira dobro, igrač bi trebao odustati.

Zaštita najslabijih raspona

Igrač može zaštititi svoje najslabije raspone uključivanjem jakih ruku kada je izvan pozicije i provjerava. Ako to ne učinite, može dopustiti protivniku da blefira i iskoristi igrača. Bez ruke koju bi pozvao, igrač bi se trebao kladiti na flop i okrenuti.

Da bi igrač provjerio i zaštitio svoj raspon, trebao bi razmotriti kandidate kao što su vrhunski parovi s niskim udarcima, jaki džepni parovi i vrhunski set. Također, kada je igrač na poziciji, trebao bi razmisliti o checkingu nekih ruku koje se mogu poboljšati na kasnijim ulicama ili koje mogu zvati turn sobe.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire
2024-04-17

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire

Vijesti