Vijesti

November 7, 2019

Vodič za maksimiziranje svoje pobjedničke prednosti dok igrate poker

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Ovaj članak dijeli nekoliko provjerenih savjeta i strategija, koje bi, ako se dobro provedu, mogle pomoći poker igračima da poboljšaju svoje šanse za pobjedu.

Vodič za maksimiziranje svoje pobjedničke prednosti dok igrate poker

Kako dobiti najveću vrijednost u pokeru

Kada igranje pokera, igrač bi se trebao usredotočiti na osvajanje velikih potova. Što više velikih potova igrač osvoji, veće su šanse da igrač postane najznačajniji ukupni pobjednik. Tajna uspjeha je izbjegavanje pogrešaka i korištenje pravih strategija.

Igrač također treba naučiti kako analizirati svaki element igre. Ispravna analiza pomoći će igraču da donese ispravne odluke u svakom koraku igre. Analizu treba napraviti i za ruku igrača i za protivničke akcije kako bi se pronašle slabosti i istražile ih.

Izgledi pogoditi ruku

Većina igrača u pokeru obično procjenjuje vjerojatnost pogađanja određene ruke. Procjene se temelje na potencijalnim autima koji ostaju na špilu. Izrada takvih izračuna u hodu obično je veća vjerojatnost od statistike pokera.

Za statistiku, igrač mora pokušati zapamtiti različite važne vrijednosti čak i prije početka igre. Pamćenje unaprijed izračunatih brojeva pomaže igraču da izbjegne izračune usred ruke. Neke tehnike se mogu koristiti za izračune u hodu, ali povećavaju vjerojatnost pogreške i gubljenja dragocjenog vremena.

Pot Odds i Break-Even Points

Pot odds se odnose na kapital potreban za Call. Izraženi su u postocima i označavaju ukupan postotak potova u koji bi igrač uložio kada izvrši call. Postotak je uvijek sličan pot equityu potrebnom da se isplati čak i na poziv pri zatvaranju.

Prelomna točka blefa označava učestalost potrebnu da blef uzme pot i postane izravno profitabilan. Ne uzima u obzir pot equity. Na primjer, da bi oklada veličine 50 posto postala izravno profitabilna, trebala bi poništiti pot više od 33,33 posto vremena.

Poker statistika za analizu zločinaca

Kao što je ranije spomenuto, igrač bi trebao moći analizirati svoje podatke kao i podatke protivnika. Analiza se radi na gotovo sličan način, ali s drugačijim ciljem. Za online poker, igrač može koristiti statistiku u stvarnom vremenu na HUD-u.

Korištenje točne statistike ključno je za održavanje visoke stope pobjeda. Pokretanje HUD-a je obično neobavezno, tako da igrač treba osigurati da je uključen za primanje točnih podataka osim ako poker soba to ne dopušta. Međutim, poker sobe koje dopuštaju HUD mogu biti strože u usporedbi s poker sobama koje to ne čine.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire
2024-04-17

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire

Vijesti