Vijesti

July 10, 2021

Vodič za odabir najprofitabilnijeg stola za poker uživo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Prilikom igranja uživo poker na vašem omiljenom online kasinu, morate donijeti mnogo odluka u djeliću sekunde. Prvo, morate naučiti kada podići, odustati, call ili čak check. Ali prije nego što uopće dođete do ove točke, morate to ispravno shvatiti kada odaberete poker stol uživo. Dakle, što točno brucoš treba tražiti na poker stolu? Ovaj poker vodič će vas provesti kroz ovu kritičnu fazu.

Vodič za odabir najprofitabilnijeg stola za poker uživo

Pravilo #1. Proučite igrače

Ovaj je bezveze. Ako želite osvojiti jackpot od 100.000 dolara u video pokeru u casinu uživo, prikrivenost bi trebala biti vaša strategija. Uvijek birajte stolove s najmanje iskusnim igračima. Iskustvo kaže da su zelenaši skloni donošenju ishitrenih odluka, što dovodi do skupih pogrešaka koje možete iskoristiti.

No, naravno, lakše je reći nego učiniti pronaći poker stol s više zelenih ruku. U ovom slučaju, trebate samo sjediti, gledati i naučiti prepoznati obrasce igranja i svoje potencijalne 'klijente'. Srećom, većina reguliranih kockarnica uživo dopušta igračima koji ne igraju igre da se drže za stolom.

Pravilo #2. Odaberite poziciju na ribi

Sjediti za istim poker stolom s barem jednom zelenom rukom je svakako dobra stvar. Međutim, stajalište o njima pomoći će vam da u potpunosti iskoristite situaciju. Drugim riječima, osigurajte da vam pozicija u kojoj se nalazite omogućuje igranje mnogo potova protiv početnika. Prije ili kasnije, oni će dati novac, a vi morate biti spremni za napad.

I dalje što se tiče pozicije, pobrinite se da ti agresivni igrači nemaju stav prema vama. Ako je moguće, odaberite post s njihove lijeve strane. Razlog? Proučit ćete njihovu reakciju na vaš ulazak za stol. Alternativno, budite zadnji koji će nastupiti na stolu. To vam može pomoći da odlučite hoćete li prekinuti rundu klađenja i pogledati sljedeću kartu bez dodavanja novca u pot.

Pravilo br. 3. Izračunajte statistiku predvorja

Obično će neka kockarnica uživo igračima dati statistiku za stol. Ove brojke vam mogu pomoći da odredite prosječnu veličinu posude. Zauzvrat, znat ćete broj akcija koje se isporučuju za stolom. Na primjer, ako je veličina pota velika, to znači da igrači na stolu čine skupe pogreške. Zapamtite, vi ste u igri kako biste kapitalizirali pogreške vašeg protivnika.

Također, tablične statistike mogu vam pomoći da saznate prosječan broj igrača po flopu. Tako ćete naučiti koliko opušteno igraju igrači. Na primjer, ako je brojka visoka, to može značiti da igrači imaju super niske zahtjeve za početnim rukama. Također, brojka može ukazivati na to da su igrači početnici. Obrnuto vrijedi za veće brojke.

Pravilo #4. Igrajte poker uživo u pravo vrijeme

Osim pronalaženja "Isusovog sjedišta" i razumijevanja statistike stola, trebali biste znati i kada igrati. Stručni pokeraši tvrde da je igranje vikendom isplativije nego radnim danima. To je zato što se većina "riba" drži radnim danima samo da bi se pojavila tijekom vikenda kako bi se opustili.

Međutim, igranje pokera tijekom vikenda ne jamči nužno uspjeh. Neki će vam reći da su crni petak puno bolji od vikenda. Dakle, otkrijte najbolje vrijeme koje vam odgovara, jer je ovo proces pokušaja i pogreške.

Konačni savjet

Općenito, odaberite poker stol uživo koji će vas izložiti najprofitabilnijim situacijama. Na sreću, to ne uključuje nikakvu kompliciranu matematičku jednadžbu, već samo zdrav razum. Zapamtite da odabir stola sa lošim igračima omogućuje igranje sa što više ruku. I iznad svega, igrajte poker uživo u reguliranim online kockarnicama uživo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Ovladavanje umijećem treće karte u Baccaratu: Opsežan vodič
2024-04-03

Ovladavanje umijećem treće karte u Baccaratu: Opsežan vodič

Vijesti