Vijesti

September 8, 2023

Dejan Lončar imenovan za voditelja globalnih operacija Stakelogic Livea

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Stakelogic Live s ponosom je proglasio unapređenje Dejana Lončara u ulogu voditelja kasina uživo. Ova akcija pokazuje predanost tvrtke prepoznavanju i razvoju unutarnjih talenata uz poticanje iznimnog vodstva.

Dejan Lončar imenovan za voditelja globalnih operacija Stakelogic Livea

Dejan Lončar upoznat je s postizanjem rezultata u iGaming okruženju koje se stalno mijenja. Njegov rad sa Stakelogic uživo karakteriziraju ga kreativnost, posvećenost detaljima i proaktivan stav. Dok preuzima svoju novu poziciju, Dejan donosi bogato iskustvo koje će sigurno podići live casino na višu razinu.

Novi voditelj kasina uživo pokazao je vrhunske sposobnosti rješavanja problema. Njegova predanost jačanju angažmana igrača i poboljšanju odabira kasina uživo pokazuje njegov predan pristup. 

Dejan Lončar zamijenit će Richarda Walkera, koji će otići s mjesta voditelja Live Casina i upustiti se u nove izazove izvan Stakelogic Livea. Programer od igre djelitelja uživo nije gubio vrijeme zahvalivši Walkeru na njegovom "neprocjenjivom doprinosu" i poželjevši mu sreću u njegovim budućim misijama.

Stakelogic Live trenutno uživa golem uspjeh, dovršavajući ugovore s vodeći operateri kasina uživo. Prije ove objave, Stakelogic Live i 777.nl potpisali sporazum da isporučimo prilagodljiv Chroma Key Studio tvrtke igračima u Nizozemska. 

Stephan van den Oetelaar, izvršni direktor tvrtke Stakelogic Live, primijetio je:

"Dejanovo unapređenje u voditelja kasina uživo prirodni je napredak. Njegovo izvanredno vodstvo i inovativan način razmišljanja uvelike su utjecali na naše operacije uživo. Imamo puno povjerenje da će Dejan nastaviti voditi našu ponudu kasina uživo do novih visina, pružajući neusporediva iskustva igračima i partneri podjednako."

Dejan Lončar komentirao je svoje imenovanje za voditelja Live Casina riječima:

"Počašćen sam ovom prilikom i uzbuđen što mogu dodatno doprinijeti rastu Stakelogic Livea. Vjerujem u pomicanje granica i stvaranje iskustava koja se ističu. Kao voditelj kasina uživo, predan sam pružanju vrhunskih iskustava igranja uživo koja hvataju bit uzbuđenja i inovacije."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire
2024-04-17

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire

Vijesti