Vijesti

October 16, 2023

Evolution će predstaviti svoj portfelj igara na G2E Las Vegas 2023

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Evolution, moćna tvrtka u sektoru kockarnica uživo, potvrdila je svoje prisustvo na G2E Las Vegas 2023. Tijekom događaja, tvrtka će predstaviti proizvode svojih sedam brendova grupe: Evolution, Ezugi, NetEnt, Red Tiger, Big Time Gaming, Nolimit Grad i DigiWheel. 

Evolution će predstaviti svoj portfelj igara na G2E Las Vegas 2023

Nakon što je debitirala na događaju 2022., Grupa će ove godine imati još veću prisutnost na štandu #4430 u iGaming dijelu izložbe. Na Evolution štandu, sudionici mogu isprobati najnovije i inovativne naslove iz Evolution brendova, koji zajedno pružaju iGaming operaterima neusporediv izbor live casino igara, game showova, RNG stolnih igara i online automata. 

Neki od najuspješnijih naslova Evolutiona, Ludo vrijeme i Lightning Roulette, bit će dvije glavne atrakcije izložbe. Video poker uživo također će biti glavni fokus Evolutionove prezentacije zbog potencijalnog utjecaja na industriju.

Ludo vrijeme i Ludo bacanje novčića planirani su za izdavanje u Sjedinjenim Državama i očekuje se da će privući znatnu publiku regulirana kockarnica uživo. U isto vrijeme, Evolucija igranja predstavit će svoju revolucionarnu implementaciju online igranja uživo i igre na automatima uz Crazy Coin Flip. Ova igra kombinira najbolje od RNG automata s uzbuđenjem live game showa.

Robne marke automata Evolution Group, Red Tiger, Big Time Gaming i Nolimit City, predstavit će nove naslove automata na sajmu. NetEnt predstavit će Finn and The Candy Spin, uzbudljivi nastavak klasika Finn and The Swirly Spin.

Sjevernoamerički izvršni direktor Evolutiona Jacob Claesson izjavio je:

"Oduševljeni smo što smo se vratili na G2E Las Vegas, a posebno se veselimo pokretanju naših novih igara uživo, kao što su Crazy Time i Crazy Coin Flip, po prvi put u SAD-u. Ovi su naslovi bili nevjerojatno uspješni u Europa i druga tržišta. Uvjereni smo da će američki igrači voljeti zabavno i zabavno iskustvo sudjelovanja uživo i online. 

"Sjeverna je Amerika iznimno važno tržište za Evolution, a sjevernoamerički operateri vidjet će ova i mnoga druga nova i nadolazeća izdanja na našem još većem i boljem štandu 2023. Zaista imamo ponešto za svakoga. Ne samo da će sudionici vidjeti klasične i sve- nove igre koje odgovaraju svim tipovima igrača i operaterima na sjevernoameričkom tržištu, ali postoje i globalna izdanja za međunarodne operatere, plus puno toga za interes operatera u Latinskoj Americi."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire
2024-04-17

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire

Vijesti