Vijesti

October 19, 2023

Ezugi predstavlja nadograđeni Baccarat Studio i obnovljeno korisničko sučelje

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Ezugi, dobavljač kasino igara uživo u vlasništvu Evolutiona, otkrio je da je njegov moderni Baccarat studio sada operativan. Prema tvrtki, ovaj studio isporučuje izbor vrhunskih djeliteljskih Baccarat igara uživo online igračima u više zemalja. Poboljšane Baccarat igre koje sada emitiraju uživo iz Ezugijeva studija prve su koje prikazuju novo korisničko sučelje tvrtke.

Ezugi predstavlja nadograđeni Baccarat Studio i obnovljeno korisničko sučelje

Ezugi kaže da je ovaj novi gaming studio izgrađen od temelja kako bi igračima pružio najrealističnije i najprivlačnije iskustvo igranja 24 sata dnevno. Može se pohvaliti šik studijskim dizajnom i raskošnom atmosferom skrojenom za Baccarat navijača. Razvojni programer zaključuje da novo korisničko sučelje ima nekoliko značajnih poboljšanja koja će poboljšati opće iskustvo igrača kockarnice uživo.

Ovo lansiranje definitivno je dobrodošao dodatak azijskog developera captivating igre djelitelja uživo. Posljednja najava iz Ezugija bila je u svibnju ove godine prilikom lansiranja EZ trgovac Roleta Brasileira. Na početku godine tvrtka je oduševila sektor igara uživo Video Blackjack, impresivna Blackjack igra uživo s dijeljenim video iskustvom.

Komentirajući novi Baccarat studio, Fredrik Bjurle, direktor proizvoda u Ezugi, primijetio: 

"Svaki detalj novog studija i novog korisničkog sučelja spajaju se besprijekorno kako bi stvorili jedno od najuzbudljivijih i najautentičnijih iskustava igranja u online Baccarat svijetu. Igrači trenutno mogu birati između Baccarat, No Commission Baccarat, Speed ​​Baccarat, Speed ​​Cricket Baccarat, Knockout Baccarat, a također i Dragon Tiger, jednostavna igra s dvije karte koju jako vole entuzijasti Baccarat."

Bjurle je dodao da je svaki detalj osmišljen kako bi pružio iznimno iskustvo za tvrtke predane Baccarat igrače i one koji tek počinju.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire
2024-04-17

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire

Vijesti