Vijesti

July 6, 2021

Najbolje igre Blackjacka za igranje za zabavu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Ako pitate bilo kojeg iskusnog igrača online kasina o najbolje plaćena casino igra, blackjack brzo pada na pamet. Ova igra nudi nevjerojatno nisku prednost i glavni je oslonac u bilo kojem casinu uživo na koji naiđete.

Najbolje igre Blackjacka za igranje za zabavu

Ali da biste preuzeli plijen, morate biti stvarno dobri u igranju igre. A gdje drugdje početi, ako ne s besplatnim blackjack igrama? Ovaj popis daje pogled na nekoliko opcija za igranje samo iz zabave.

Razlozi za igranje besplatnih blackjack igara

Prije nego što uđete u popis, važno je definirati svoj cilj kada igrate ove besplatne stolne igre. Osim što nude zabavu, ove igre omogućuju igračima blackjacka da usavrše svoje vještine bez rizika. Blackjack je obično igra vještine unatoč malo sreće u igri. Stoga igrajte besplatni online blackjack kako biste osjetili igru prije nego riskirate svoj novac.

Osim toga, ne morate proći kroz rigorozan postupak registracije da biste igrali ove igre. To znači da možete igrati igre brzo i jednostavno bez dijeljenja vitalnih informacija. Još jedna stvar, postoje stotine besplatnih blackjack igara koje možete igrati online, dajući vam mogućnost igranja bilo koje varijante blackjacka.

Najbolje igre blackjacka za igranje besplatno

Blackjack s dvostrukom ekspozicijom Double Exposure Blackjack je igra s dvije karte u kojoj djelitelj dobiva dvije karte licem prema gore. Zauzvrat, to vam daje vitalne informacije o djeliteljevoj ruci i mijenja vaše donošenje odluka na stolu. U ovoj igri blackjack, djelitelj stoji na svim 17, što je čini donekle ugodnom.

Predaja Blackjacka U Blackjack Surrenderu, igrači mogu odustati ili 'predati' svoje oklade ako smatraju da je djelitelj nepobjediv i vratiti polovicu vaše početne oklade. Dobivanjem čiste ploče smanjit ćete rub kuće do 0,07%. Općenito, to je najbolja igra za vježbanje kako brzo krenuti.

Atlantic City Blackjack Atlantic City Blackjack je nesumnjivo jedna od najboljih besplatnih varijanti blackjacka. Osim što nudi pravila prilagođena igračima, ova igra ima nevjerojatno nisku prednost kuće od 0,36%. Ova igra se igra pomoću osam špilova, a igrači se mogu predati. Također, djelitelj može stajati na zbrojevima od 17 do 21 ruke.

Europski Blackjack Igrajte European Blackjack, koji je dostupan u većini online kockarnica ako vam ne smeta povećana prednost kuće od 0,62%. Ovdje djelitelj mora stajati na 17, a dobivanje 21 plaća igračima 3:2. Osim toga, igrači se mogu udvostručiti nakon podjele, iako možete izgubiti ako krupje ima blackjack.

Pontoni Blackjack Ako nikada niste igrali ovu varijantu blackjacka, evo prilike da je igrate besplatno. S ovom varijantom dobivate dodatne novčiće ako vaša ruka ima as i desetku. Inače, igra je slična tipičnoj igri Blackjack koju igrate online.

21 Zapali Blackjack Ova varijanta blackjacka omogućuje igračima da se klade na tri ruke. Međutim, ova igra blackjacka ima više od toga. 21 Burn Blackjack dolazi s opcijom "Burn" koja vam omogućuje zamjenu izložene kartice. Ova bi vam značajka trebala pomoći da osvojite više.

Blackjack Switch Blackjack Switch je novija varijanta koja omogućuje igračima da dobiju dvije ruke na početku igre. Zatim igrači mogu mijenjati ruke, ovisno o tome koja im najbolje odgovara. Još jedna jedinstvena značajka je da je "potisak" ili izjednačenje djeliteljeva teška 22.

Zaključak

S ovim blackjack igrama možete naučiti pravila igre većine varijanti za pravi novac prije nego što riskirate bilo što. Ipak, zapamtite da ćete ove igre igrati protiv računala i ne morate kreirati račun u kasinu. Dakle, ako ste spremni igrati s tvrdim novcem, pogledajte ove regulirane kockarnice uživo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Ovladavanje upravljanjem bankrollom: Vaša ulaznica da pobijedite prednost kuće
2024-03-21

Ovladavanje upravljanjem bankrollom: Vaša ulaznica da pobijedite prednost kuće

Vijesti