Vijesti

April 22, 2020

Najpopularnije strategije za rulet

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Nedvojbeno je kockanje na mreži u kockarnicama jedna od industrija u procvatu u online granici. Među popularne igre spada i rulet, koji je u osnovi igra na sreću. Iako nisu potrebne značajne vještine, osim poznavanja različitih vrsta ruleta i načina igre, strategije mogu dobro doći.

Najpopularnije strategije za rulet

Ali najveće je pitanje koje su neke od strategija ruleta i rade li one? Pa, postoji toliko mnogo strategija, neke rade, ali druge ne, ili su previše rizične. Ovaj članak dijeli neke od najpopularnijih strategija ruleta, od Martingale ruletne strategije do Fibonaccija, strategije matematičara.

Posrtaljka

Dok je većina strategija ruleta tako složena, Martingale strategija je jednostavna i jasna tako da je svatko može koristiti, uključujući i pridošlice. To je također uobičajena strategija u drugim online casino igrama, pa čak i u sportskom klađenju. Ideja Martingalea je udvostručiti veličinu oklade nakon svakog gubitka.

Da biste koristili Martingale, pronađite stol s minimalnim ulozima. Na ovaj način, igrač će imati dovoljno da udvostruči oklade još nekoliko puta prije nego što nadoknadi izgubljeni novac. Postoji i druga varijanta Martingale strategije koja se zove obrnuti Martingale. Ovdje igrači udvostručuju veličinu oklade nakon pobjede i smanjuju veličinu oklade nakon poraza.

Fibonacci

Ovo je prilično komplicirana strategija za početnike, ali kada shvate Fibonaccijev slijed, postaje lako. Strategija se temelji na stvarnom Fibonaccijevom nizu u matematici: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144 itd. U Fibonaccijevu je svaki treći broj zbroj prethodnog broja. dva.

U Fibonaccijevu, kada je pobjeda, sljedeći iznos oklade je dva broja unatrag u Fibonaccijevom nizu brojeva. S druge strane, za gubitke, sljedeći iznos oklade trebao bi biti sljedeći broj u nizu. Sve je u povećanju ili smanjenju udjela, ali slijedeći Fibonaccijev slijed.

D'Alembert

Ovo je još jedna strategija, prilično slična Martingaleu i Fibonacciju, jer se radi o povećanju i smanjenju iznosa uloga. U D'Alembertu, igrači povećavaju ulog za 1 ako izgube i smanjuju ga za 1 kada pobijede. Činjenica da su promjene samo za 1 čini ovu strategiju među najsigurnijima.

Djeluju li strategije ruleta?

Pa, ne postoji jedinstvena strategija ruleta koja jamči pobjedu. Rulet je čista igra na sreću. Međutim, poput Martingalea, D'Alemberta, Fibonaccija, među ostalim strategijama, povećavaju šanse za pobjedu. To je zato što igrači imaju tehnički pristup igri za razliku od igranja na slijepo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire
2024-04-17

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire

Vijesti