Vijesti

March 23, 2023

Play'n GO lansira svoju prvu online Craps igru

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Play'n GO, vodeći dobavljač sadržaja sa sjedištem na Malti, neprestano nastoji poboljšati svoju ponudu raznim vrhunskim i originalnim sadržajem. Nedavno, Play'n GO najavio je da će njegovi igrači pristupiti njegovoj prvoj igri craps. 

Play'n GO lansira svoju prvu online Craps igru

Ova stolna igra nudi izbor od tri teme, uključujući vintage, regularnu i futurističku. A kako bi iskustvo bilo još bolje, igru vode animirani djelitelji uživo i impresivne audio pozadine, stvarajući osjećaj da ste za craps stolom u Vegasu. Igrači mogu personalizirati svoje iskustvo igre kako bi dodali realizam i pozvali nove igrače. 

Casino igre Play'n GO poznate su po tome što posvećuju pažnju detaljima i fokusiraju se na zabavu visoke kvalitete. Ovaj craps naslov povećava Play'n GO kolekciju stolnih igara, uključujući Money Wheel, European Roulette Pro, Mini Baccarat i Blackjack MH. Ove igre su dostupne na top online kasina uživo za samo 0,20 dolara. 

Nudimo ponešto za svakoga

Komentirajući igru, Play'n GO voditelj odjela za zadržavanje igara, George Olekszy, rekao je: "Posvećeni smo portfelju naslova koji ima za svakoga ponešto, a kako je Craps jedna od najpopularnijih stolnih igara na svijetu, super je što to možemo ponuditi korisnicima Play'n GO." 

"Stavljanje suvremenog stila u klasične stolne igre ne samo da nam daje priliku da pokažemo naše inovacije u stvaranju besprijekorne igre, već daje priliku da uvedemo novi val igrača u stolne igre", dodao je. 

Što bi trebala biti dobra vijest za igrače u Švedskoj, agregator sadržaja je nedavno objavio da je osigurao B2B licencu od Swedish Gaming Authority. Ovo je druga licenca za tvrtku u 2023. nakon što je osigurala još jednu licencu operatera u Connecticutu, SAD. 

Govoreći o SAD-u, Play'n GO već ima veliku prisutnost u tom području, nakon nekoliko akreditacija 2022. Dobavljač je trenutno legalan u Michiganu, Zapadnoj Virginiji i New Jerseyju. I ne zaboravite Ontario u Kanadi.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Ovladavanje umijećem treće karte u Baccaratu: Opsežan vodič
2024-04-03

Ovladavanje umijećem treće karte u Baccaratu: Opsežan vodič

Vijesti