Vijesti

September 12, 2019

Pregled Twisted 21

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Twisted 21 je najnovija varijanta blackjacka koja se pojavila na gaming sceni. Ova igra je prvi put objavljena 7. srpnja 2018., kada je prvi put isprobana u Rio Las Vega. Međutim, Twisted se u nekim aspektima ponešto razlikuje od klasičnih blackjack igara. Kao takve, ljubitelje blackjacka čeka prava poslastica.

Pregled Twisted 21

Ova igra je nova i za igrače i za pit bossove. To znači da je lako pogrešno shvatiti neka pravila ove igre. Posljedično, igrače se potiče da odvoje malo vremena i nauče pravila ove igre i isplate prije nego počnu igrati za pravi novac, kako bi poboljšali svoje šanse za uživanje u igri.

Igra Twisted 21

Ova igra koristi jedan špil od 52 karte. Igračima se dijeli pet karata. Iz ovog seta dijele se dvije karte licem prema gore, dok se preostale tri karte dijele licem prema dolje. Djelitelj također dijeli sam s pet karata, ali za razliku od igrača, samo jedna od njihovih karata je okrenuta prema gore.

Ako djelitelj ima desetku ili asa više, onda provjerava svoju prvu kartu za blackjack. Dobitni blackjack plaća šest do pet. Ali ako ni djelitelj ni igrači nemaju blackjack, tada bi mogli uzeti u obzir pogodak, stajalište ili dupliranje za prvi set karata koji im je dat.

Ostali aspekti igre

Vrijedi napomenuti da dijeljenje nije dopušteno pod Twisted 21. Ako igrač odluči ići na pogodak ili dupliranje, on ili ona samo trebaju priopćiti svoje namjere djelitelju. Igračima je dopušteno pogoditi ruku do pet karata, također poznatu kao rafal.

Ako igrač ne pukne, očekuje se da će djelitelj udarati sve dok on ili ona ne dobije tvrdih 17, mekih 18 ili pet karata. U idealnom slučaju, twisted 21 oklada se podmiruje kao i kod standardnog blackjacka. U slučaju stud 21, stol koristi igračevih pet karata za odlučivanje o plaćanju.

Varijante pravila

Dijelitelj u Twisted 21 dijeli igru po različitim pravilima. Pravila osnovne igre prilično su razrađena. Međutim, stalak karte su pomalo zbunjujuće, pogotovo kada su u pitanju stud bonusi. Na primjer, kada je pravo vrijeme za igranje visokog para, stud bonusa ili oboje?

Twisted 21 igrač ima slobodu igrati osnovnu igru ili 21 dio igre, a istovremeno koristiti svih pet za stud bonus. Na temelju neke analize, stavljanje 21 oklade daje kući relativno nižu prednost u odnosu na bočnu okladu Twisted Stud.

Detaljniji pogled na Twisted 21 - Blackjack novu varijantu igre

Ovaj članak analizira i objašnjava različite aspekte nove varijante blackjacka, Twisted 21, koja je lansirana i stavljena na probu u Rio Los Angelesu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire
2024-04-17

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire

Vijesti