Vijesti

September 10, 2019

U gradu je nova aplikacija.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Nema potrebe da vas uznemiravaju dok ste na rolanju u kasinu, nema potrebe tražiti konobaricu i odvlačiti pažnju od igre. Ti su problemi sada dio povijesti. Postoji nova aplikacija koja vam omogućuje naručivanje pića s pametnog telefona.

U gradu je nova aplikacija.

Prošli su dani kada ste stajali vani na pločniku i mahali taksijima kako biste pokušali uhvatiti vožnju. Baš kao i Uber, ova vam aplikacija omogućuje naručivanje i isporuku pića ravno do vas za stolom. Hej, čak možete pratiti svoje piće tako što ćete dobiti procjenu vremena njegovog dolaska!

Samo aplikacija za piće?

Za slučaj da se netko previše oduševi ovom novom aplikacijom i naruči nekoliko previše tih pića, nema potrebe za brigom. Ova aplikacija također omogućuje pohranjivanje digitalnog ključa sobe! A za jutro poslije? Da, pruža informacije o nedavnim igrama.

Ova nova aplikacija također prati razine nagrada za statistiku, prikazuje različite promocije i izvlačenja koja se održavaju za sudjelovanje te također upravlja raznim nadolazećim događajima u kojima bi moglo biti zanimljivo sudjelovati. I naravno, nalozi za vjernost pohranjeni su upravo tamo u novoj aplikaciji!

Zašto čekati u redu?

Dolazak na odredište iz snova s teškim torbama i osjećaj umora od putovanja, samo žudnja da se istuširate, obučete se, uđete u kasino i udarite za stolove. Baš kao što 200 drugih gostiju radi istu stvar. Taj red do registra je dug.

Ovo više nije problem s novom aplikacijom! Umjesto da čekate u tom redu i gubite dragocjeno vrijeme za odmor, jednostavno preuzmite ovu aplikaciju i prijavite se u hotel dok čekate prtljagu u zračnoj luci ili u automobilu koji se tamo vozi. To je jednostavno kao i to.

Pratiti

Uz ovu aplikaciju ne samo da se može prijaviti online, već je i ključ sobe pripremljen za vaš dolazak. cijeli boravak može se planirati različitim događanjima i aktivnostima. I poslušajte ovo, uskoro je moguće čak i predbilježiti i platiti piće u aplikaciji!

Samo nekoliko klikova na aplikaciju i možete naručiti, platiti i pratiti dolazak pića po izboru. Zašto ne biste čekali šampanjac dok uđete u sobu i započeli odmor baš kako treba? Nema više stajanja u dugim redovima u barovima ili traženja konobara!

Ova nova aplikacija za piće u kasinu u potpunosti mijenja igru.

Nema više čekanja u redu, traženja konobara, prekidanja igre na podu kasina, uz ovu svestranu novu aplikaciju za piće koja služi i kao ključ sobe!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire
2024-04-17

Istraživanje uzbuđenja: Volcano Roulette i Vikings Multifire

Vijesti